Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2018-04-01: Ny grön kampanjburgare och Lyxshake på MAX i vår

I mars lanserade MAX nya gröna mål till sin Green-familj. Nu följer man upp och presenterar ytterligare två gröna alternativ: Lyxshake Jalapeño och Grand Deluxe Jalapeño. De båda finns att beställa under en kampanjperiod med start 1 april.

2018-03-23: Happy Earth Hour på MAX med halva priset på Green-familjen

På lördag den 24 mars mellan 20.30 och 21.30 inträffar WWF Earth Hour, världens största manifestation för miljön och klimatet. MAX stöttar initiativet med en "Happy Earth Hour" då de gröna burgarna säljs till halva priset. Samtidigt släcks belysningen på restaurangerna ned.

 

2018-03-21: Den 130:e MAX-restaurangen öppnar vid Hötorget

Den 21 mars öppnar MAX sin nya restaurang vid Hötorget i Stockholm. Britta Fredriksson, som för 50 år sedan var med när den första MAX öppnade, klipper bandet klockan 10.00. Restaurangen har generösa öppettider alla dagar i veckan och ett lättillgängligt läge mitt i city. Gäster hälsas välkomna för att stilla hungern med Sveriges godaste hamburgare.

2018-03-14: Barnböcker delas ut på MAX!

Från och med idag delas fyra nya böcker ut tillsammans med Maxboxen. De modiga syskonen Milda och Malte träffar du i en av böckerna, och i en annan bok träffar du Leo som ingenting hellre vill än att också få en lös tand, precis som klasskamraterna.

2018-03-08: Nya gröna burgare höjer takten ytterligare

MAX ökar nu takten i sin klimatomställning. Målet är att minska snittmåltidens klimatpåverkan med upp till 30 procent till år 2022, då varannan såld måltid ska vara annat än rött kött. Målet ska uppnås genom att få fler gäster att välja gröna klimatsmarta burgare. Under de två senaste åren har försäljningstillväxten på MAX av antalet måltider med gröna burgare varit 567 procent. Ett till steg på vägen är lanseringen den 15 mars av fyra goda klimatsmarta måltider.

2018-03-07: MAX snabbar på klimatomställningen med ännu fler gröna burgare

Jordbruksverkets summering från den 1 mars 2018 visar att förra året innebar den största årliga minskningen av den totala förbrukningen av kött i Sverige sedan 1990. MAX egna siffror visar också på ett liknande trendbrott och företaget skyndar nu på fortsatt klimatomställning. Den 15 mars lanseras nya goda gröna klimatsmarta burgare, nuggets och veganska dippsåser på menyn

2018-02-28: MAX öppnar sin första restaurang i Landskrona

Från och med den 28 februari välkomnas Landskronabor och förbipasserande resenärer att njuta av Sveriges godaste hamburgare. MAX första restaurang i Landskrona skapar dessutom 40 nya arbetstillfällen i kommunen.

 

2018-02-05: Max öppnar på Stavanger

Den 5 februari öppnar MAX Burgers på Stavanger flygplats. Den nya restaurangen är ett steg i MAX fortsatta expansion i Norge och målet att etablera 40-50 restauranger inom tio år. SSP är franchisetagare och ansvarar för restaurangens dagliga drift. 

2018-01-18: Efterlängtad umamiburgare kommer tillbaka till MAX

En av MAX mest populära kampanjburgare, Grand Deluxe Umami, hittar tillbaka till menyn den 18 januari till den 15 mars. Nyhet för denna gång är att burgaren även finns med kyckling. De tre varianterna är svenskt nötkött, svensk kyckling och halloumi.  Precis som tidigare serveras alla varianterna med MAX umamidressing.

2018-01-02: Lasse Berghagen och Katarina Ekstedt gästar Maxboxen

MAX inleder 2018 med Lasse Berghagens böcker om Filippa och morfar och Katarina Ekstedts berättelser om Kaj som provar olika sporter som gåva i Maxboxen. Under året kommer totalt en miljon barnböcker att delas ut under tre månader; januari, mars och november.