Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2017-03-22: Max halverar priset på gröna burgare under Earth Hour

På lördag den 25 mars mellan 20.30–21.30 inträffar WWF Earth Hour, världens största manifestation för miljön och klimatet. Max Hamburgare har under många år stöttat initiativet genom att släcka belysningen på restaurangerna. Nu inför Max "Happy Earth Hour" och erbjuder gröna burgare till halva priset.

2017-03-16: Max lanserar smakäventyret Grand Deluxe Umami

Grand Deluxe Umami kommer tillbaka som kampanjburgare i ny tappning och i två varianter - svenskt nötkött och halloumi. Båda serveras med fyllig umamidressing med smak av rostad vitlök och tryffel och picklad rödlök. Med den nya Umamiburgaren presenterar Max även kampanjen Sounds of Umami. Ett experiment där man genom ljud förhöjer burgarens alla ingredienser för att nå den ultimata smakupplevelsen.

2017-03-07: Efter succén förra året: Max och Greenfamiljen återvänder till Way Out West

Max följer upp förra årets succé med världens första gröna Maxrestaurang på Way Out West. På menyn kommer Greenfamiljen - Max helvegetariska och lakto-ovo-vegetariska burgare - att finnas. Festivalbesökarna kan även se fram emot nya smakupplevelser. 

2017-03-01: Mera läsglädje i Maxboxen – 350 000 nya barnböcker delas ut i mars

Med start den 1 mars och en månad framåt kommer rekordmånga barnböcker delas ut på Max för att inspirera fler barn att upptäcka glädjen med att läsa. För sjätte gången sker det i samarbete med B. Wahlströms förlag. 

2017-01-19: Max fortsätter framgångsrik vegosatsning med grön kampanjburgare

För ett år sedan lanserade Max Green-familjen, med fem nya gröna alternativ på menyn. Lanseringen blev den mest framgångsrika i Max historia. Under 2016 fyrdubblades försäljningen av veganska och lakto-ovo-vegetariska burgare. Lagom till 1-årsjubiléet lanserar Max den 19 januari för första gången en grön kampanjburgare – BBQ Halloumi.

2016-11-30: Svenska folket har sagt sitt: Max mest hållbara hamburgerkedjan

Max Hamburgare rankas som den mest hållbara hamburgerkedjan i Sverige. Det visar Svensk Hållbarhetsranking som bygger på 18 000 intervjuer med svenska folket om vilka av de största och mest kända konsumentföretag som tar mest ansvar i sin verksamhet. Totalt är det 190 företag verksamma i Sverige som rankats.

2016-11-30: Idag öppnar Max sin tredje restaurang i Gävle

Nu öppnar Max sin tredje restaurang i Gävle och skapar 50 nya arbetstillfällen i närområdet. Från och med idag, den 30 november, kan hungriga matgäster besöka det nya Hemlingby köpcentrum och njuta av Max goda vegetariska och klassiska hamburgare.

2016-11-21: Topptalanger utser Max Hamburgare till Årets affärsmodell

Max Hamburgare har av ett 20-tal toppstudenter vid svenska universitet utsetts till Business Model of the Year. Max fick priset för att man med stor framgång utmanat den allmänt accepterade affärsmodellen i snabbmatbranschen genom att bland annat lansera ett nytt sortiment med vegorätter.

2016-10-20: Grand Deluxe Pepperoni ´n´ Cheese

Idag finns den nya kampanjburgaren Grand Deluxe Pepperoni ‘n’ Cheese att beställa på alla Maxrestauranger. Den smakrika burgaren finns i två versioner, med svenskt kött och med svensk kyckling. Svensk pepperoni, Emmentaler och smältost ger en krämig och kryddig topping.

2016-10-17: Max vill växa med 750 medarbetare

Max Hamburgare lanserar nu sin största rekryteringskampanj någonsin. Företaget växer och i skrivande stund har Max över 130 lediga tjänster och räknar med att inom de kommande tre åren rekrytera 750 nya medarbetare.