Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2017-12-14: Svenska folket: MAX är den överlägset mest hållbara snabbmatskedjan

MAX rankas som nummer ett inom hållbarhet av snabbmatsrestauranger och som nummer tio bland Sveriges största och mest kända detaljhandelsföretag. Svensk Hållbarhetsranking har genomfört 25 000 intervjuer då svenska folket har bedömt 200 företag.

2017-11-20: Max är finalist till hederspris "Alla tiders arbetsgivare"

Under kvällen den 20 november delar Samhall ut Visa vägen-priset. MAX Burgers är tillsammans med Ica och Axel Johnson finalister till ett hederspris ”Alla tiders arbetsgivare”. Priset ges till den arbetsgivare som bäst visat vägen mot en mer inkluderande arbetsmarknad sedan Visa Vägen- priset instiftades för tio år sedan.

2017-11-01: 300 000 barnböcker i Maxboxen sprider läsglädje

Under november månad kommer 300 000 barn få stifta bekantskap med barnbokskaraktärerna Benny Brun, Tove, Nils och Maja eller Milda och Malte. Fyra böcker från B. Wahlströms alternerar som gåvobok i Maxboxen.

2017-10-26: MAX lanserar helt ny burgare – Spicy Avocado

Med inspiration från varma och färgglada Kalifornien lanserar MAX den 26 oktober Grand Deluxe Spicy Avocado. Spicy Avocado finns med svenskt kött eller som lakto-ovo-vegetariskt alternativ med dubbla halloumiskivor. 

2017-10-12: Christoffer Bergfors vinner priset Hållbart Ledarskap

Christoffer Bergfors, vice VD och Sverigechef för Max Burgers, utsågs den 11 oktober till 2017 års vinnare av priset  Hållbart Ledarskap. Priset har delats ut av NMC, Nätverket för Hållbart Näringsliv, sedan 1999 och går till en person som med kompetent ledarskap medverkat till ett framgångsrikt hållbarhetsarbete och bidragit till ett hållbart näringsliv. 

2017-10-11: Christoffer Bergfors är nominerad till Hållbart Ledarskap 2017

Nätverket för Hållbart Näringsliv har utsett Christoffer Bergfors, vice VD och Sverigechef för Max Burgers, som en av tre slutkandidater för priset Hållbart Ledarskap 2017. I kväll den 11 oktober tillkännages vinnaren. Utöver Christoffer Bergfors är Ann Carlsson VD på Apoteket och Monica Lingegård, VD på Samhall nominerade. 

2017-10-04: Idag öppnar Max sin första restaurang i Varberg

Max Hamburgare öppnar nu sin första restaurang i Varberg och skapar 40 nya arbetstillfällen i kommunen. Från och med idag den 4 oktober välkomnas Varbergsbor och förbipasserande resenärer att njuta av Sveriges godaste hamburgare.

2017-09-11: Max uppdaterar brödhyllorna med eget toastbröd

Kampanjburgaren Frisco Hot Melt med det nya toastbrödet Frisco Hot Melt Toast, har gjort succé på Max restauranger. Tillsammans med Lantmännen Unibake tar Max nu Frisco Hot Melt Toast till matbutikerna under varumärket Hatting. En inspirerande nyhet för alla som tycker att toastbröd fungerar lika bra på frukostbordet som till middag, till vardags eller på fest.

2017-09-01: Max öppnar sin första restaurang i Polen

Max öppnar idag sin första restaurang i Polen. Den ligger centralt i den medeltida staden Wroclaw, europeisk kulturhuvudstad 2016, belägen i sydvästra Polen. 

2017-08-31: Max lanserar grön Frisco Hot Melt

För en vecka sedan lanserade Max kampanjburgaren Frisco Hot Melt som en hyllning till burgarkulturen och den legendariska Patty Melt burgaren. Intresset för kampanjburgaren med det nya brödet har varit stort. Nu lanserar Max en lakto-ovo-vegetarisk variant, Frisco Hot Melt Halloumi, för att möta gästernas önskemål. Den börjar säljas idag den 31 augusti.