Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2020-09-25: MAX VD får utmärkelsen Årets Företagare Luleå och Norrbotten 2020

Richard Bergfors, VD och koncernchef på MAX, har utsetts både till Årets Företagare Luleå och Årets Företagare Norrbotten. 

2020-09-24: MAX burgarklassiker blir nu dubbelt så goda - Lanserar Friscoburgare och Originalburgare gånger två

För alla extra hungriga gäster lanserar nu MAX burgarklassikerna Frisco och Original som dubbelburgare - antingen med nötkött eller Delifresh Plant Beef. På gästers efterfrågan har MAX tagit fram de nya burgarna som dessutom innehåller fler nyheter. Bland annat har receptet för nötköttsburgarna utvecklats och brödet har fått bättre textur och fylligare smak.

2020-09-23: MAX nya restaurang lägger till vid Lindholmen på Hisingen i Göteborg

MAX storsatsning på Västkusten fortsätter och nu öppnar man den senaste restaurangen i ledet om 131 stycken i hela landet. Den nya restaurangen ligger i närheten av både Lindholmen Science Park och Chalmers, två aktörer i området som likt MAX driver hållbar utveckling framåt.

2020-09-22: MAX säger det med musik i stor kampanjsatsning som sponsor till Idol

Hur smakar egentligen en burgare från MAX? Den frågan är central i MAX Burgers senaste kampanj signerad Åkestam Holst med start den 23 september. Kampanjen markerar ett tydligt fokus på smaken av Sveriges godaste burgare förmedlat med musik. Kampanjen släpps i samband med att MAX har gått in som huvudsponsor av Idol och är även den första Maria Ziv utför som global marknadschef på MAX.

2020-09-17: Ny teknik ger snabbare och varmare burgare för hemleverans

Som första restaurangkedja i Sverige inleder MAX Burgers ett samarbete med teknikföretaget Deliverect. Beställningar via foodora och Uber Eats registreras och bekräftas direkt i restaurangen. Det gör att maten kan levereras snabbare och tillagas i rätt tid innan avhämtning.

2020-09-09: MAX öppnar i Kungsbacka

Nu öppnar äntligen MAX i Kungsbacka, den 159:e MAX-restaurangen i världen. Innan har Kungsbackaborna behövt ta sig till Mölndal eller Sisjön för en Friscoburgare, men från den 9 september behöver de bara ta cykeln eller ge sig iväg på en shoppingtur till iHede köpcentrum för att besöka MAX.

2020-08-20: Cheeseburgarnas cheeseburgare på MAX - Lanserar den nya limited edition-burgaren Grilled Onion ’n’ Cheese

Grilled Onion ’n’ Cheese är den nya kampanjburgaren som med sina klassiska och enkla smaker inleder hösten på MAX Burgers. Grilled Onion ’n’ Cheese är en större, lyxigare cheeseburgare där smakerna sitter i detaljerna. Burgaren innehåller en rad nyheter som bland annat sauterad gul lök och dillinlagda pickles. Dessutom välkomnas en ny smak på Lyxshake på samma traditionella tema – Äppelpaj.  

2020-07-14: ”Det lilla extra" till Luleå när MAX öppnar – igen!

När MAX öppnar den nya restaurangen på Robertsviksvägen i Luleå onsdag den 15 juli sparar de inte på krutet. Det senaste desginkonceptet, ny teknik för drive-in och produkter som är speciellt utvalda för öppningen. ”Luleå ligger familjen Bergfors varmt om hjärtat” säger Christoffer Bergfors. Efter en tids ombyggnation kommer en av Luleås fyra MAX restauranger öppnas i ny tappning, bredvid den gamla restaurangen.

2020-07-03: Luleå som utvald stad att testa nyheter från MAX

I mitten på juli öppnar MAX sin restaurang på Robertsviksvägen i Luleå i ny tappning. För att uppmärksamma öppningen och ge Luleåborna ”det lilla extra” så lanseras flera nyheter – endast i Luleå. De som är sugna på att testa MAX egna Sweet Potato Fries eller dubbel Friscoburgare får helt enkelt besöka den svenska burgarkedjans nuvarande hemstad.

2020-06-03: MAX 2.0 öppnar i Ystad

Efter en tids renovering öppnar äntligen Ystads nya MAX restaurang bara ett stenkast från nya Ystad Arena. Restaurangchef Belinda Andersson med personal känner sig taggade: ”vi har väntat länge på det här”.