Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2019-02-06: Nu öppnar restaurangen igen – i MAX regi

Burgarutbudet i Västervik utökas när MAX öppnar i Sibyllas gamla lokaler. De tar över både lokal och personal och möter den efterfrågan som skapats efter Sibylla och McDonalds stängt ner. Restaurangen ligger vid handelsplatsen Ljungheden och är lättillgänglig för både bilister och Västervikbor.

2019-01-30: Klimatpositiva burgare belönas - årets mest briljanta idé

Fast Food Awards belönar innovativa idéer som vägleder branschen framåt. MAX var nominerad i kategorin Årets Briljanta Idé - och vann.

2019-01-16: Hälften grönt på MAX barnmeny

För mer än tio år sedan presenterades 100 % växtbaserade måltider för barn på MAX. Nu den 17 januari 2019 lanserar MAX ytterligare en växtbaserad burgare som blir en del av barnmenyn vilken tillsammans med Crispy Nuggets utgör de gröna alternativen i Maxboxen. Det innebär att två av fyra alternativ på barnmenyn är gröna.

2018-11-26: MAX vinner FN-pris samt utses till Sveriges bästa varumärkesbyggare

Förra veckan tilldelades MAX Burgers FN-föreningen Nacka/Värmdös pris ”Små steg mot fred” och på torsdagkvällen mottog de pris i Sveriges största PR-tävling, Spinn. I kategorin Årets varumärkesbyggande tog MAX hem guld under gårdagens prisutdelning på Berns i Stockholm.

2018-11-06: MAX öppnar i Trondheim

Den 6 november öppnar MAX sin sjätte restaurang i Norge, på flygplatsen Vaernes utanför Trondheim. Den nya restaurangen på Vaernes blir inte den sista att öppna i vårt grannland.

2018-10-25: MAX förstärker ledningen med Claes Petersson på nyinrättad tjänst

Claes Petersson har erbjudits tjänsten som Vice VD/Innovations- och utvecklingschef för MAX Burgers globalt och börjar den 1 december. Rollen har skräddarsytts efter Claes Peterssons mångsidiga kompetens och internationella erfarenhet inom retail och restaurangbranschen. 

2018-10-19: Årets Bästa Marknadschef finns på MAX

Tobias Karlsson, marknadschef på MAX Burgers, fick på kvällen den 18 oktober motta utmärkelsen för Årets Bästa Marknadschef i kategorin Snabbmat. Priset fick han för andra året i rad och motiveringen löd: "Årets vinnare är en vinnare. Numera med extra allt. Ett varumärke som blivit förstahandsval för allt fler och som skiljer sig från de andra i kategorin".

2018-10-18: MAX dubblar med gröna kampanjburgare

Nu lanserar MAX Crunchy Nacho, en Grand Deluxe burgare med ostnachos, salsa och smakrik jalapeñomajonnäs. För första gången erbjuds kampanjburgaren i två gröna varianter, och en med svenskt nötkött. Skiftet ska göra det lättare för gästen att äta mer grönt.

2018-10-15: Christoffer Bergfors lämnar priset Hållbart Ledarskap vidare

För ett år sedan utsågs Christoffer Bergfors, vice VD och Sverigechef för Max Burgers, till 2017 års vinnare av priset Hållbart Ledarskap. I kväll den 15 oktober lämnar han priset vidare till någon av de tre nominerade för 2018. 

2018-10-10: MAX växer i Örebro - öppnar sin fjärde restaurang

Den 10 oktober öppnar MAX nya restaurang i Lillån. Det blir kedjans åttonde nya restaurang som öppnas i Sverige bara i år, och den fjärde restaurangen i Örebro-området. Till restaurangen i Lillån anställer MAX 58 personer för hel- och deltidstjänster.