Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2018-10-18: MAX dubblar med gröna kampanjburgare

Nu lanserar MAX Crunchy Nacho, en Grand Deluxe burgare med ostnachos, salsa och smakrik jalapeñomajonnäs. För första gången erbjuds kampanjburgaren i två gröna varianter, och en med svenskt nötkött. Skiftet ska göra det lättare för gästen att äta mer grönt.

2018-10-15: Christoffer Bergfors lämnar priset Hållbart Ledarskap vidare

För ett år sedan utsågs Christoffer Bergfors, vice VD och Sverigechef för Max Burgers, till 2017 års vinnare av priset Hållbart Ledarskap. I kväll den 15 oktober lämnar han priset vidare till någon av de tre nominerade för 2018. 

2018-10-10: MAX växer i Örebro - öppnar sin fjärde restaurang

Den 10 oktober öppnar MAX nya restaurang i Lillån. Det blir kedjans åttonde nya restaurang som öppnas i Sverige bara i år, och den fjärde restaurangen i Örebro-området. Till restaurangen i Lillån anställer MAX 58 personer för hel- och deltidstjänster.

2018-09-27: Maxat med burgare i Mölndals nya galleria

MAX fortsätter att erövra Göteborg och kranskommunerna när en ny restaurang öppnas den 27 september i samband med att Mölndals nya galleria invigs. Det blir den nionde MAX-restaurangen i Göteborgsområdet och den sjunde som ständigt expanderande MAX öppnar bara i år.

2018-09-24: MAX skriver under internationellt klimatlöfte

På Global Climate Action Summit i San Francisco den 13 september meddelade ett antal företag för måltidslösningar att minska sina utsläpp av växthusgaser med 25 procent till år 2030. MAX är det enda europeiska företaget som signerar klimatlöftet ”Cool Food Pledge” och räknar dessutom med att ha minskat sina utsläpp med 30 procent år 2022 jämfört med 2015. 

2018-09-05: Vegansk shake fortsätter ersätta MAX vanliga milkshake

Efter flera gröna lanseringar så fortsätter MAX sin resa i klimatomställningens tecken. Green-familjens utökning i mars togs väl emot och Jonas Mårtensson, chefskock på MAX, påbörjade då arbetet med att ta fram en milkshake som inte har komjölk som bas.

2018-08-16: MAX hyllar Norrland på menyn - lanserar Lyxshake Hjortron

Som en blinkning till sina norrländska rötter lanserar MAX Lyxshake Hjortron – den norrländska skogens guld. Som kampanj välkomnas succéburgaren Spicy Avocado tillbaka, nu med alternativen halloumi, svenskt nötkött och nyheten spicy chicken.

2018-08-15: MAX bräcker nya rekord som klimatpositiva

Klimatpositiva burgare på en klimatpositiv festival är en bra kombination. Det fick man bevis på nu i helgen på årets upplaga av Way Out West. Det är första året sedan start som bägge parter är klimatpositiva. MAX har sålt fler burgare än någonsin – från en helgrön restaurang.

2018-08-03: MAX och Way Out West – det mest klimatpositiva samarbetet någonsin

Nästa vecka startar tolfte upplagan av Way Out West – den numera klimatpositiva stadsfestivalen. MAX finns på plats i år igen, nu med en utökad meny på flera nivåer – förutom fler gröna måltider på menyn kommer festivalbesökarna få chansen att avnjuta en 100 % växtbaserad shake – Lyxshake Vegan.

2018-07-20: Information om felaktiga debiteringar under första veckan i juli

MAX vill informera om att på grund av ett fel hos vår betalleverantör har ett antal gäster blivit felaktigt debiterade för sina köp. Köpen gjordes under första veckan i juli.