Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2019-03-14: Tre heta nyheter på MAX – med Spicy Brioche i spetsen

Med inspiration från Asien lanserar MAX en lagom stark nyhet – Spicy Brioche. Nyheten är dock allt annat än lagom med smakrik srirachamajonnäs, dubbla skivor Pepper Jack-ost och sötma från sriracha-ketchup. Tillsammans med ett gott briochebröd, krispig sallad, fräsch tomat och rödlök är detta en perfekt burgare för dig som gillar lite extra sting men med lagom hetta. 

2019-03-13: MAX öppnar sin andra restaurang på ett halvår i Göteborg

Idag slår MAX upp dörrarna till sin hittills största restaurang i Göteborgsområdet som rymmer flest gäster. Restaurangen ligger i samband med Sisjöns handelsområde och blir ett välkommet tillskott i området.

2019-03-08: MAX Burgers avbryter införandet av planerad veganmärkning

I MAX ambition att göra det tydligare för gästerna har man letat efter en märkning för de veganska produkterna. Dock har vissa associationer runt organisationen bakom märkningen lett till starka negativa reaktioner. MAX Burgers väljer därför att inte införa veganmärkningen från Djurens Rätt.

2019-03-06: MAX veganmärker elva produkter på menyn och utökar det veganska utbudet

I samband med MAX nästa kampanjlansering den 14 mars så går de också live med en veganmärkning. Märkningen ska underlätta för de som har en grön livsstil men också för den som vill vidga sina smakpreferenser.

2019-03-01: Februari kom med prisregn och utmärkelser till MAX

Med utmärkelsen Årets Briljanta Idé färskt i minne väntade fler fina bevis i februari för MAX långa hållbarhets- och varumärkesarbete. För tionde året blev MAX branschvinnare i Differs undersökning Sveriges grönaste varumärke, utsågs till ’Best Sustainable Restaurant Chain Europe’ av brittiska finansmagasinet CFI.co, listades som ett av världens mest innovativa företag av Fast Company och sist men inte minst utmärkte sig med starka resultat i Svensk Hållbarhetsranking med ett index på 63.

2019-02-20: FC utser MAX till ett av världens mest innovativa företag 2019

Fast Company lyfter fram MAX som nummer 9 i kategori ”Social Good” med de inledande orden ”for selling fast food that doesn’t burn the planet”. Det är MAX utveckling av klimatpositiv som uppmärksammas. Med listan 'Most Innovative Companies' har Fast Company utsett de företag som har störst inverkan på både industri och kultur och visar olika sätt att utvecklas i dagens snabba och ombytliga värld. 

2019-02-06: Nu öppnar restaurangen igen – i MAX regi

Burgarutbudet i Västervik utökas när MAX öppnar i Sibyllas gamla lokaler. De tar över både lokal och personal och möter den efterfrågan som skapats efter Sibylla och McDonalds stängt ner. Restaurangen ligger vid handelsplatsen Ljungheden och är lättillgänglig för både bilister och Västervikbor.

2019-01-30: Klimatpositiva burgare belönas - årets mest briljanta idé

Fast Food Awards belönar innovativa idéer som vägleder branschen framåt. MAX var nominerad i kategorin Årets Briljanta Idé - och vann.

2019-01-16: Hälften grönt på MAX barnmeny

För mer än tio år sedan presenterades 100 % växtbaserade måltider för barn på MAX. Nu den 17 januari 2019 lanserar MAX ytterligare en växtbaserad burgare som blir en del av barnmenyn vilken tillsammans med Crispy Nuggets utgör de gröna alternativen i Maxboxen. Det innebär att två av fyra alternativ på barnmenyn är gröna.

2018-11-26: MAX vinner FN-pris samt utses till Sveriges bästa varumärkesbyggare

Förra veckan tilldelades MAX Burgers FN-föreningen Nacka/Värmdös pris ”Små steg mot fred” och på torsdagkvällen mottog de pris i Sveriges största PR-tävling, Spinn. I kategorin Årets varumärkesbyggande tog MAX hem guld under gårdagens prisutdelning på Berns i Stockholm.