Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2020-04-01: MAX branschbäst Sustainable Brand Index

Sustainable Brand Index är Europas största varumärkesstudie om hållbarhet. I år hamnar MAX på plats 14 av totalt 381 varumärken som finns med på den svenska listan och blir därmed vinnare i sin kategori för tionde gången sedan SBI startade rankingen 2011.

 

2020-03-29: MAX är först ut med bilservering och adderar bordsservering i alla sina restauranger

Nu lanserar MAX bordsservering och den unika lösningen bilservering. Från och med den här veckan kommer man kunna få maten utburen till sin bil på parkeringen, till bordet man sitter vid i restaurangen eller på uteserveringen. Beställningen sker digitalt. Dessutom finns en hel meny som är anpassad för take away och hemkörning.

2020-03-24: MAX rutiner i och med FHM:s föreskrifter

Den 24 mars gick Folkhälsomyndigheten ut med skärpta föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smitta av covid-19 på restauranger och övriga serveringar. Det här är en översikt av de åtgärder som MAX genomför för att följa föreskrifterna.

2020-03-19: Nya smakupplevelser när MAX lanserar växtbaserad chili

MAX lanserar klassikern chili i ny tappning – Chili Burger är här. Burgaren finns att beställa med tre olika proteinalternativ – svenskt nötkött, halloumi och MAX växtbaserade Plant Beef. Den är toppad med en egengjord vegetarisk chilifärs framtagen av MAX egen chefskock Jonas Mårtesson. Dessutom lanseras Cheese Fries i en helt ny tappning med heta Chili Fries.

2020-03-12: MAX roll och ansvar nya coronaviruset

Situationen i världen och i vårt närområde med anledning av utbrottet av nya coronaviruset påverkar var och en av oss på olika sätt. Våra tankar går främst till människor som direkt påverkas av sjukdomen covid-19.

2020-02-26: Burgaren speciellt anpassad för hemkörning – nu är DeliVery Cheezy här

MAX fortsätter att driva utveckling och är nu först ut med att erbjuda burgare speciellt anpassad för hemkörning - något som har lyst med sin frånvaro fram till nu när MAX lanserar DeliVery Cheezy. Burgaren, som finns i tre varianter, kommer endast finnas tillgänglig för gästerna att få hemkörd.  

2020-02-20: För tionde året i rad är MAX Sveriges grönaste varumärke i snabbmatsbranschen

Konsultföretaget Differ visade den 19 februari resultatet av konsument-undersökningen Sveriges grönaste varumärke. MAX intar förstaplatsen i snabbmatsbranschen för tionde året i rad och har därmed prenumererat på förstaplatsen sedan denna kategori blev en del av undersökningen.

2020-02-11: MAX stärker koncernledningen med Group CMO

MAX planerar för framtiden med en stark tillväxt på internationella marknader. Till koncernledningen har en ny tjänst som marknadsdirektör, Group CMO inrättats. Maria Ziv har rekryterats till tjänsten och börjar den 1 maj 2020.

2020-01-15: Maxat när sweet potato bun, friterad camembertost och ny Lyxshake intar menyn

Förnyelsens månad är här – så även på MAX. Burgaren Smokey Chipotle med saftigt sweet potato bun, ostiga Camembert Bites och Lyxshake Salted Caramel ’n’ Cookies gör intåg på menyn. Dessutom är Lyxshake Hallon & Lakrits tillbaka på begäran.

2019-12-12: MAX öppnar på Kungsholmen och underlättar hemkörning för nordvästra Stockholm

MAX öppnar sin efterlängtade restaurang vid Fridhemsplan som blir nummer 23 i Stockholm. Den 12 december öppnar restaurangen som har byggts om på rekordfart. Restaurangen ligger invid Fridhemsplan och blir navet för hemleverans för Kungsholmen och delar av Vasastan.