Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2023-07-12: Nya MAX i Östersund blir restaurang nummer 150 i Sverige

MAX Burgers tillväxtresa fortsätter och restaurang nummer 150 i Sverige slår upp portarna i handelsområdet Lillänge som blir den andra restaurangen i Östersund. MAX nya restaurang öppnar i lokalerna där Burger King valt att lägga ner sin verksamhet. På restaurangen som ligger intill E14 finns plats för cirka 150 gäster och i och med öppningen har MAX skapat 50 nya arbetstillfällen i området.

2023-07-03: Danskar föredrar burgare utan rött kött

Idag släpper MAX sin hållbarhetsrapport för 2022. Klimatpåverkan per omsatt krona fortsatte att minska för nionde året i rad och andelen förpackningar av förnybart material ökade till 94 %. Målet om ”varannan såld måltid utan rött kött” uppnåddes i Danmark men för Sverige, Norge och Polen saknas fortfarande några procentenheter.

2023-06-30: Nu lanseras den största familjenyheten i MAX historia – i en mini-förpackning

Den 30 juni lanseras MAX Burgers nya koncept för barnfamiljer, där design och koncept är helt nytt. Förutom ny förpackningsdesign för minimålen så introduceras även fem nya karaktärer: vardagshjältarna Buddy, Doc, Arty, Dash och Oops – Mini Maxers. Det är även namnet på konceptet – Mini Maxers, som lanseras på alla MAX restauranger.

2023-06-28: MAX öppnar i Burger Kings lokaler i Nykvarn, nionde övertagandet under de senaste åren

MAX tillväxtresa fortsätter och restaurang nummer 149 i Sverige slår upp portarna vid infarten till Nykvarn. MAX nya restaurang öppnar i lokalerna där Burger King valt att lägga ner sin verksamhet. På restaurangen som ligger intill E20 finns plats för cirka 200 gäster och i och med öppningen har MAX skapat över 40 nya jobbtillfällen i området.

2023-05-24: MAX öppnar intill E4:an vid Åby i Norrköping

Nu slår MAX upp portarna till den nya restaurangen vid Åby, det blir den tredje restaurangen i Norrköping och nummer 149 i Sverige. På restaurangen som ligger utmed E4:an i södergående riktning finns plats för över 270 gäster och i och med öppningen har MAX skapat 70 nya jobbtillfällen i området.

2023-05-16: MAX gör grönt till en självklarhet – gröna menyn växer med Supreme Green

Efter succélanseringen av Green-menyn 2016 fortsätter nu MAX att erbjuda fler växtbaserade alternativ som gör grönt till en självklarhet. Med tillskottet Supreme Green presenteras nu flertalet nya, goda smakkombinationer och två innovativa nyheter – mungböna och svenska gula ärtor.

2023-03-16: MAX är branschbäst i hållbarhet enligt svenskarna

Sustainable Brand Index (SBI) är Europas största varumärkesstudie om hållbarhet och MAX hamnar återigen på första plats i kategorin ”Restaurants, Cafés & Take-Away”. Totalt är det med 418 varumärken på den svenska listan där MAX hamnar på nummer 20 när svenskarna får ranka vilka varumärken de anser är mest hållbara.

2023-03-09: MAX är branschbäst i hållbarhet i Danmark

Sustainable Brand Index är Europas största varumärkesstudie om hållbarhet och MAX hamnar på första plats på listan i kategorin ”Restaurants, Cafés & Take-Away” i den danska mätningen där danskarna rankar varumärken. Totalt är det med 243 varumärken på den danska listan och MAX hamnar på plats 71.

2023-02-17: MAX utses till Sveriges grönaste varumärke – för trettonde året i rad

Årligen utser konsultföretaget Differ Sveriges Grönaste Varumärke bland landets företag och för trettonde året i rad kammar MAX hem titeln i kategorin ”Snabbmat”. Utmärkelsen baseras på resultatet från en undersökning gjord av Differ med ett riksrepresentativt urval av svenska folket. 

2023-02-03: MAX tar hem segern med svensk kyckling

Igår kväll gick 100-wattaren av stapeln i Stadshuset i Stockholm. MAX tog tillsammans med byrån Åkestam Holst hem priset för bästa konsumentkampanj med ”Svensk kyckling som du aldrig sett den förr”.