Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2021-08-19: Nya smaksensationer på MAX när Grand Deluxe Korean BBQ lanseras

MAX nya burgare har tagit inspiration från asiatiska grillmiddagar med hetta och smaker från koreansk BBQ-sås och färsk koriander. Smakupplevelsen skiljer sig från traditionella burgare och målet med Grand Deluxe Korean BBQ har varit att lyfta de fräscha, djupa och lite heta smakerna som blivit alltmer populära världen över.

2021-07-09: MAX öppnar i Åkersberga

MAX expansionsresa fortsätter och nu öppnar man portarna till restaurang nummer 140 i Sverige, den här gången i Åkersberga. Den nybyggda restaurangen rymmer över 130 gäster inom- och utomhus och sysselsätter 50 nya medarbetare från lokalområdet. Visionen om service i högsta klass har sporrat burgarkedjan till att etablera sig i området.

2021-07-06: MAX tar över Burger King-restaurang – öppnar vid Sergels torg

Den norrländska burgarkedjan MAX är inne i en expansiv fas och på kort tid har man tagit över tre före detta Burger King-restauranger. Nu står det klart att MAX övertar ytterligare en fjärde lokal för att slå upp portarna i de allra mest centrala delarna av Stockholm, på Sergels Torg. Planen är att kunna öppna så snart som möjligt.

2021-07-05: MAX är inte nöjda – vill minska sina utsläpp snabbare

För sjunde året i rad visar MAX tredjepartsgranskade klimatanalys att företaget fortsätter minska sina utsläpp per intjänad krona. Men de är inte nöjda, målet är att ta fram ännu godare burgare med låg klimatpåverkan som kan hjälpa gästerna att göra medvetna val. Till år 2050 ska utsläppen sänkas med ytterligare 75 procent.

2021-06-30: MAX tillsätter ny CFO

Med lång bakgrund i ledande finansiella roller på bland annat H&M tillträder nu Martin Lindkvist rollen som group CFO på MAX Burgers. Den nya CFOn vill utveckla en modern, affärsorienterad funktion där integration i verksamheten bygger en lyckad affär. Martin kommer ingå i MAX Burgers koncernledning tillsammans med fem andra.

2021-06-23: MAX storsatsning i Botkyrka kommun fortsätter – öppnar ny restaurang i Hallunda

För andra gången under 2021 öppnar MAX ny restaurang i Botkyrka. Till restaurang nummer 139 som slår upp portarna i Hallunda har man 200 sittplatser och anställt 50 nya medarbetare från området. MAX har tagit vara på lokalerna där en amerikansk kollega valt att lägga ner sin verksamhet och rustat upp dem för att passa MAX välkända koncept – en strategi med miljömässiga fördelar.

2021-06-16: MAX öppnar nybyggd specialrestaurang i Visby

Den nybyggda MAX-restaurangen i Visby är en specialdesignad version av kedjans välkända koncept – den här gången med takterrass och plats för nästan tre gånger så många gäster som den gamla Visby-restaurangen. Med avtagbart tak på terrassen ska gäster kunna njuta av MAX goda burgare i friska luften – oavsett om det regnar eller är soligt.

2021-06-09: MAX öppnar ny jätterestaurang i Borås

Nya MAX i Brämhult blir restaurang nummer 138 i Sverige och har plats för över 200 gäster. Samtidigt har nyöppningen bidragit till att skapa 60 nya arbetstillfällen. Redan 2005 öppnade den första MAX-restaurangen i Borås och när en amerikansk burgarkedja nyligen valde att lägga ner sin verksamhet i staden tog MAX vara på möjligheten att öppna nytt för att kunna erbjuda fler boråsare goda burgare.

2021-05-25: Luleå fyller 400 år - och de senaste 50 åren med MAX

MAX öppnade sin första restaurang i Luleå 1971 och 50-årsfirandet sammanfaller med att staden fyller 400 år. Under åren tillsammans har MAX och Luleå bidragit till att den norrländska burgartraditionen vuxit sig starkare och det vill burgarkedjan fira. I samband med jubileet lanseras därför en ny lokal kampanjburgare som hyllar åren på orten; Skrov ’n’ Orient.

2021-05-20: Publikfavoriterna är tillbaka – Grand Deluxe Spicy Avocado och Sweet Potato Fries på MAX meny

För att välkomna vårvärmen kommer ett gäng favoriter tillbaka till MAX meny, det handlar om Grand Deluxe Spicy Avocado och Sweet Potato Fries tillsammans med Lyxshake-smakerna Päron, Salted Caramel ’n’ Cookies och den helt nya smaken Hallon & Crispy Chocolate. Den Kalifornien-inspirerade burgaren serveras antingen med svenskt nötkött, kyckling halloumi eller Delifresh Plant Beef.