Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2020-02-26: Burgaren speciellt anpassad för hemkörning – nu är DeliVery Cheezy här

MAX fortsätter att driva utveckling och är nu först ut med att erbjuda burgare speciellt anpassad för hemkörning - något som har lyst med sin frånvaro fram till nu när MAX lanserar DeliVery Cheezy. Burgaren, som finns i tre varianter, kommer endast finnas tillgänglig för gästerna att få hemkörd.  

2020-02-20: För tionde året i rad är MAX Sveriges grönaste varumärke i snabbmatsbranschen

Konsultföretaget Differ visade den 19 februari resultatet av konsument-undersökningen Sveriges grönaste varumärke. MAX intar förstaplatsen i snabbmatsbranschen för tionde året i rad och har därmed prenumererat på förstaplatsen sedan denna kategori blev en del av undersökningen.

2020-02-11: MAX stärker koncernledningen med Group CMO

MAX planerar för framtiden med en stark tillväxt på internationella marknader. Till koncernledningen har en ny tjänst som marknadsdirektör, Group CMO inrättats. Maria Ziv har rekryterats till tjänsten och börjar den 1 maj 2020.

2020-01-15: Maxat när sweet potato bun, friterad camembertost och ny Lyxshake intar menyn

Förnyelsens månad är här – så även på MAX. Burgaren Smokey Chipotle med saftigt sweet potato bun, ostiga Camembert Bites och Lyxshake Salted Caramel ’n’ Cookies gör intåg på menyn. Dessutom är Lyxshake Hallon & Lakrits tillbaka på begäran.

2019-12-12: MAX öppnar på Kungsholmen och underlättar hemkörning för nordvästra Stockholm

MAX öppnar sin efterlängtade restaurang vid Fridhemsplan som blir nummer 23 i Stockholm. Den 12 december öppnar restaurangen som har byggts om på rekordfart. Restaurangen ligger invid Fridhemsplan och blir navet för hemleverans för Kungsholmen och delar av Vasastan.

2019-11-22: Insamling till Rädda Barnens arbete i Jemen

I dagarna startar en insamling till förmån för Rädda Barnens arbete i Jemen. För varje krona som skänks av MAX gäster så skänker MAX stiftelse Rättvis fördelning lika mycket.

2019-11-14: Kaffet som ska pigga upp i hela Sverige – och Norge

Från den 14 november kommer gäster på MAX kunna avnjuta nytt kaffe och nya desserter på alla restauranger i Sverige och Norge. Kaffet lanseras under eget varumärke och är noga utvalt - ”äntligen känner vi oss supernöjda med smak och kvalité” säger Claes Petersson som är vice VD och Innovations- och utvecklingschef på MAX Burgers.

2019-11-12: ”Klimatpositiv är en ledstjärna mot en mer hållbar framtid för alla”

MAX Burgers tog emot Global Climate Action Award under FN:s klimatkonferens i Madrid: Under en ceremoni den 10 december på FN:s klimatkonferens i Madrid tog Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX, emot utmärkelsen UN Global Climate Action Award. MAX, som det enda europeiska företaget i kategorin Climate Neutral Now, tilldelades priset för sitt långa klimatarbete och för satsningen med klimatpositiva produkter. FN:s klimatkonvention framhåller klimatpositiv som en skalbar, innovativ och reproducerbar lösning för andra företag att ta efter. 

2019-11-06: Miljöstrategipriset 2019 går till MAX

Bland 16 nominerade bidrag utsågs MAX till vinnare av Miljöstrategipriset 2019 som delades ut den 6 november under Miljöstrategidagarna. I motiveringen framhålls MAX systematiska klimatarbete, företagets pionjärarbete med att bli klimatpositivt och att inspirera andra till detsamma. MAX omnämns även som enastående i sin bransch.

2019-10-30: Strängnäsborna får sällskap av MAX

Idag den 30 oktober öppnar MAX sin första restuarang i Strängnäs. Restaurangchef Ewelina och hennes medarbetare är taggade för öppningsceremonin som gästas av kommundirektör Lars Ekström. Från och med klockan 10 kan såväl Strängnäsbor som förbipasserande njuta av en Delifresh Plant Beef eller ett Orginalmål.