Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2021-05-19: MAX växer med Vetlanda – öppnar ny restaurang vid Nydala-rondellen

MAX tillväxtresa fortsätter och restaurang nummer 137 i Sverige slår upp portarna i Vetlanda. MAX nya restaurang öppnar i lokalerna där Burger King valt att lägga ner sin verksamhet och istället för att bygga nytt har man helrenoverat byggnaden om för att passa MAX– vilket bland annat har miljömässiga fördelar.

2021-05-12: MAX slår upp portarna i Tumba

Till den nya MAX-restaurangen i Tumba som har plats för 180 sittande gäster har man anställt 50 nya Maxare. Läget gör det dessutom möjligt för restaurangen att erbjuda flera olika avhämtningsalternativ för gäster som vill beställa burgare men äta hemma, som bilservering, drive-in och avhämtning vid restaurangentrén.

2021-03-19: Nu finns MAX Crispy No Chicken och Crispy Nuggets i Coops butiker

Nu lanseras äntligen publikfavoriterna Crispy No Chicken och Crispy Nuggets från MAX och LikeMeat i Coops största butiker. Dom lakto-ovo-vegetariska produkterna är omtyckta alternativ till kött och kyckling som både passar till den stora helgmiddagen eller som lättare snacks på kvällskvisten.

2021-03-17: Lagom heta nyheter till MAX när man lanserar Grand Deluxe Pepper Jack ’n’ Chili

För första gången någonsin gör Grand Deluxe Pepper Jack ’n’ Chili entré på MAX meny – en lagom stark nyhet med smak av picklad chili och krämig Pepper Jack-ost. Den senaste kampanjburgaren serveras mellan 18 mars och 19 maj på samtliga restauranger och går att få med antingen halloumi, Delifresh Plant Beef eller svenskt nötkött.

2021-03-15: Utökat samarbete sätter MAX på fler Luleå Hockey-tröjor

MAX och Luleå Hockey har valt att utöka det redan 30 år långa samarbetet. Det nya treåriga avtalet ska stötta det lokala föreningslivet och samtidigt bidra till klubbens arbete med att fler ska kunna spela ishockey på lika villkor. Nu kan man se burgarkedjans logo på herrarnas och damernas matchställ, runtom arenan och i digitala kanaler.

2021-03-11: MAX branschbäst i hållbarhet elfte året i rad - andra gången 2021

Europas största varumärkesundersökning om hållbarhet, Sustainable Brand Index har för elfte året i rad utsett MAX till vinnare i kategorin ”Restauranger, Kafé & Take-Away”. Under det gångna året har bland annat MAX sett till att gäster kan byta ut köttbaserade burgare till det gröna egenutvecklade och prisbelönta alternativet Delifresh Plant Beef över hela menyn.

2021-02-19: MAX utnämns till Sveriges Grönaste Varumärke – för elfte året i rad

Årligen utser konsultföretaget Differ Sveriges Grönaste Varumärke bland landets företag och för elfte året i rad kammar MAX hem titeln i kategorin ”Snabbmat”. Utmärkelsen baseras på resultatet från en undersökning gjord av Differ med ett riksrepresentativt urval av svenska folket.

2021-02-10: MAX öppnar nytt i Kupolen, Borlänge

MAX nya restaurang i köpcentrumet Kupolen är den första under 2021 och först ut i en rad av flera planerade öppningar i Sverige, Norge, Danmark och Polen. Den nya restaurangen i Borlänge drivs av MAX-veteranen Maria Lindstedt, som jobbat på familjeföretaget i 17 år.

2021-01-14: Äntligen lite goda nyheter – Grand Deluxe Smokey Chipotle och NYA Sweet Potato Fries på MAX meny

För andra året i rad gör Grand Deluxe Smokey Chipotle entré på MAX meny – den här gången tillsammans med en länge efterfrågad, krispig och söt nyhet – Sweet Potato Fries. Kombinationen av den rökiga burgaren och de söta pommes fritsen kompletterar smakbilden för en autentisk BBQ-upplevelse. Burgaren finns att beställa med kött, halloumi, kyckling eller Delifresh Plant Beef.

2020-12-22: MAX väljer Hear som ny mediebyrå

I början på 2021 tar Hear över som mediebyrå för MAX Burgers. Hear ska hjälpa MAX växa och utvecklas ytterligare på den svenska och internationella marknaden – två nyckelområden som varit centrala när valet av ny mediebyrå skulle göras. Samarbetsavtalet börjar gälla börjar gälla den 1 januari 2021.