Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2019-06-04: MAX dubblar upp med Lyxshakes i hela landet

Den 27 juni kommer den efterfrågade Lyxshake Vegan finnas på samtliga MAX restauranger i Sverige i fyra olika smaker. Lyxshake finns även kvar som alternativ med mjölk som bas. Däremot byts milkshaken ut helt till en vegansk variant och lanseras under namnet Dreamshake.

2019-06-03: MAX rekryterar Morgan Jensen som Head of Media

Morgan Jensen tillsätts som Head of Media på MAX Burgers och börjar den 10 juni. Morgan blir en nyckelperson för MAX arbete att knyta den digitala kommunikationen närmare gästens upplevelse. Han kommer närmast från Tre Kronor Media där han har arbetat som Head of Digital Marketing. 

2019-05-23: MAX meny växer med ny innovation

Lanserar växtbaserade burgaren Delifresh Plant Beef. Den 23 maj lanserar MAX en egenutvecklad burgare som ser ut och smakar som kött men är gjord på växtbaserat protein: Delifresh Plant Beef. Nyheten, som serveras på samtliga nordiska restauranger, är en unik svensk innovation som utvecklats under ledning av chefskock Jonas Mårtensson. Initiativet är ett stort steg framåt i MAX arbete med att minska sin klimatpåverkan – utan att backa på smak och kvalité.

 

2019-05-21: Snart 30 år med MAX – nu öppnar den femte MAX restaurangen i Uppsala

Den 21 maj öppnar MAX sin femte restaurang i Uppsala. Restaurangen som har vägläge kommer fånga upp hungriga resenärer som åker till och från Uppsala.

2019-05-15: MAX kommer till Täby Centrum

Nu öppnar MAX nummer 142 i ordningen i ett av Sveriges bästa köpcentrum. Täby centrum har sedan de öppnade vunnit flera priser för sitt utbud och sina kunders nöjdhet – nu kan de addera ytterligare en fjäder i hatten när MAX öppnar i centrumets södra del.

2019-05-14: Richard och Christoffer Bergfors mottar Albert Bonniers pris Årets företagare 2018

Under en prisceremoni måndag den 13 maj mottog Richard och Christoffer Bergfors priset som omtalas som svenskt näringslivs tyngsta - Årets företagare 2018. Motiveringen lyfter fram förmågan att skapa lönsamhet och tillväxt trots hård konkurrens, att leda genom kärnvärdena hållbarhet och mångfald samt det branschledande arbetet med en grön meny.  

2019-04-15: När svenskar rankar hållbarhet så hamnar MAX överst på listan

Sustainable Brand Index (SBI) släppte sin rankning över hållbara varumärken under slutet på förra veckan där MAX är vinnare i sin kategori för nionde året i rad. Dessutom blir MAX det varumärke som klättrat mest sedan föregående år.

2019-04-10: Södermalm får en egen burgare när MAX Medis öppnar

Längtan har varit lång och förväntningarna höga inför öppningen av MAX nya restaurang på Medborgarplatsen. Restaurangen, som blir den största MAX hittills, erbjuder ett unikt koncept i form av både design och burgare.

2019-04-09: Klimatpositiv en av 2019 World Changing Ideas

Fast Company tillkännagav den 8 april vinnare och finalister i ”2019 World Changing Ideas Awards”. Utmärkelsen är till för att hylla satsningar som innebär ett skifte till en mer hållbar och rättvisare framtid. MAX klimatpositiva meny utsågs till finalist i kategorin ”General Excellence”.

2019-04-04: MAX följer RON:s beslut och slutar använda formuleringen "Varje tugga…"

Reklamombudsmannens opinionsnämnd (RON) har meddelat sitt beslut med anledning av anmälningar av en reklamfilm från MAX. RON anser att reklamfilmens formulering ”Varje tugga hjälper till att förbättra jordens klimat” är otydlig. MAX har sedan tidigare slutat att använda den aktuella formuleringen i reklamfilm och fasar även ut den i övriga sammanhang.