Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2020-12-16: MAX slår upp portarna i Härnösand

Efter ett år med mängder av nyöppnade MAX-restauranger i söder kommer burgarkedjan tillbaka till norra Sverige med en ny restaurang i Stora Coops lokaler i Härnösand. Även om restaurangen inte ligger i en separat byggnad är den luftig och har plats för 200 personer, samtidigt erbjuder man olika leveransalternativ för gäster som föredrar att beställa utanför restaurangen.

2020-12-16: MAX satsar på hyperlokal specialburgare – lanserar kräftburgare exklusiv för nyrenoverade Ullevi-restaurangen i Göteborg

MAX har med sin närvaro runtom i Sverige även en historia med flera lokala specialburgare. Nu är det dags för comeback när nyrenoverade restaurangen vid Ullevi i Göteborg får sin alldeles egna Göteburgare – med sesambröd, kräftröra med hetta, krämig cheddarost, avokado, tomat och lök. Burgaren serveras med kött men går att få med Delifresh Plant Beef.

2020-12-09: MAX växer med Malmö – öppnar nytt i Svågertorp

Området Svågertorp växer så att det knakar och MAX, som öppnat flera nya restauranger under 2020 öppnar nu restaurang nummer fem i Malmö. Att fler restauranger byggs runtom i landet ligger helt i linje med MAX strategi.

2020-12-02: Sveriges bästa hållbarhetschef finns på MAX

Sveriges bästa hållbarhetschef utses av Aktuell Hållbarhet där tidningens läsare och en jury avgör vem som får titeln. Den 2 december 2020, delas priset ut till Kaj Török, Informations- och hållbarhetschef på MAX. Kaj Török har bidragit till MAX hållbarhetsarbete sedan 2006.

2020-11-30: MAX förstärker med Försäljnings- och marknadschef Sverige/Norge

Caroline Pettersson har tillträtt den nyinrättade tjänsten som Försäljnings- och marknadschef för Sverige och Norge. Tjänsten är ytterligare ett led i MAX fortsatta tillväxtresa och innovativa utveckling för att stärka erbjudandet till gästen. Caroline kommer närmast från rollen som sortimentschef på Apoteket.  

2020-11-16: MAX med gäster hjälper utsatta barn i Jemen

Kriget i Jemen är en av världens värsta humanitära katastrofer och barnen i området är särskilt utsatta. För tredje året i rad samlar MAX via stiftelsen Rättvis Fördelning in gåvor till Rädda Barnens arbete i Jemen. För varje krona som skänks av gästerna dubblar MAX summan. Pengarna går i slutändan bland annat till att tillgodose akut sjukvård, mat, rent vatten och åtgärder för att minska smittspridningen av COVID-19.

2020-11-04: MAX visar vägen till ett mer hållbart samhälle – en av fem vinnare i Quality Innovation Award

MAX har vunnit det internationella innovationspriset Quality Innovation. Målet med utmärkelsen är att premiera innovationer och inspirera innovatörer att tro på sina idéer och MAX prisas för arbetet med Delifresh Plant Beef. Här följer ett utdrag av pressmeddelandet om utmärkelsen från organisationen bakom priset, SIQ.

2020-10-22: Publikfavoriten är tillbaka – Grand Deluxe Crunchy Nacho återlanseras

Gästfavoriterna Grand Deluxe Crunchy Nacho och Habanero Cheese gör comeback på MAX menyer över hela landet. Den här gånger kommer den efterfrågade burgaren tillbaka med MAX nya sesambröd, men trogna gäster känner också igen ostnachochipsen, jalapeñomajonnäsen, den picklade rödlöken och så klart smaken av tacos. Burgaren serveras antingen med nötkött, Plant Beef eller halloumi.

2020-10-20: Fördjupat samarbete mellan Samhall och MAX

MAX Burgers och Samhall AB har tecknat ett nytt samarbetsavtal. Avtalet, som sträcker sig fram till och med år 2025, innebär bland annat att Samhall fortsatt ska ansvara för lokalvård och yttre fastighetsskötsel vid MAX burgarrestauranger runt om i Sverige. Närmare 900 av Samhalls medarbetare med funktionsnedsättningar arbetar idag i någon av MAX restauranger.

2020-10-16: Richard Bergfors, MAX VD utsedd till Årets Företagare i Sverige 2020

Norrbottensföretagaren Richard Bergfors, VD för MAX Burgers, är vinnaren av det prestigefyllda priset Årets Företagare i Sverige 2020 som delas ut av organisationen Företagarna. Andrapriset gick till Peter Hellgren, Consid, och tredjepriset till Ästad Vingård.