Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2022-11-23: MAX Burgers fortsätter att expandera i Danmark

Nu slår MAX upp dörrarna till en ny restaurang i Ringsted, det blir den femte etableringen i Danmark och nummer 188 i världen. Restaurangen har plats för 160 gäster och i och med öppningen har MAX skapat ett 40-tal nya arbetstillfällen i området.

2022-11-07: Konsertserien MAX Sessions tillbaka i nytt format

Idol 2022 är i full gång och för tredje gången är MAX Burgers stolta huvudsponsorer av programmet. Efter förra årets lyckade MAX Sessions är konceptet tillbaka, men i aningen uppdaterad kostym. Efter avslutad Idolresa ska deltagare genomföra konserter på Emporia i Malmö, Utopia i Umeå och Mall of Scandinavia i Stockholm.

2022-10-26: MAX öppnar på Tunbytorp i Västerås

Nu slår MAX upp portarna till den nya restaurangen på Tunbytorp, det blir den fjärde restaurangen i Västerås och nummer 147 i Sverige. På restaurangen som ligger intill Norrleden finns plats för över 260 gäster och i och med öppningen har MAX skapat 50 nya jobbtillfällen i området.

2022-10-21: MAX lanserar ny burgare i samarbete med årets Idoldeltagare

I ljuset av MAX sponsorskap av Idol lanserar det norrländska familjeföretaget en ny burgare – skapad tillsammans med årets Idoldeltagare. Idolburgaren säljs exklusivt i MAX app och webborder mellan den 20 oktober och 7 december och serveras med svenskt nötkött, Plant Beef eller Grand Chicken.

2022-10-18: MAX lanserar smaksensationen Chili BBQ Bearnaise

Nu gör Chili BBQ Bearnaise entré på MAX meny – en kryddig nyhet med smak av rökig BBQ-steak sauce och het chilibearnaise. Kombinera den smakrika burgaren tillsammans med Sweet Potato Fries och chilibearnaisedip eller maxade tillbehöret Chili Bearnaise Fries. Den nya burgaren serveras från den 20 oktober på samtliga restauranger och går att få med svenskt nötkött eller Grand Chicken, Plant Beef eller Grilloumi®.

2022-09-27: MAX utsedd till Sveriges starkaste varumärke i kategorin snabbmat

Återigen sticker MAX ut i Evimetrix Swedish Brand Award undersökning om kännedom och Nöjd Kund Index. I kategorin snabbmat har MAX tagit hem vinsten varje år sedan Evimetrix startade undersökningen 2014.

2022-09-21: Klassisk burgaradress intas äntligen av MAX

I december förra året stod det klart att MAX tar över den historiska adressen på Kungsgatan 4. Sedan dess har renoveringen pågått för fullt och idag den 21 september slår flaggskeppet äntligen upp dörrarna för hungriga gäster. Den nya restaurangen blir en fjäder i hatten för den svenska burgarkedjan av flera anledningar, bland annat eftersom adressen tidigare tillhörde Sveriges första McDonalds.

2022-09-15: Tusse och MAX i drömsamarbete i burgarkedjans nya Idolkampanj

För tredje året i rad sponsrar MAX Idol och för att lansera årets reklamkoncept har den svenska burgarkedjan landat ett koncept där stora drömmar får stå i fokus. Under parollen ”Stolt sponsor av stora drömmar” har man tagit fram en serie nya filmer som visar hur allting började, en berättelse som berättas parallellt med vinnaren från 2019 Toussaint ”Tusse” Chizas Idol-historia, allt ackompanjerat av en ny specialskriven låt från densamme.

2022-08-23: MAX siktar på e-sport – sponsrar nystartade Counter-Strike-turneringen Svenska Cupen

MAX sponsrar den svenska, nystartade Counter-Strike-turneringen Svenska Cupen som anordnas av Fragbite i samarbete med Expressen. Turneringen pågår från 29 augusti och finalen går av stapeln 16 oktober. MAX sponsorskap innebär att man stöttar cupen och syns tillsammans med arrangören Fragbite, inte minst under livesändningarna på Twitch.

2022-08-17: MAX lanserar Frisco Cheese ’n’ Jalapeño och Lyxshake med norrländskt arv

För första gången någonsin gör Frisco Cheese ’n’ Jalapeño entré på MAX meny – en lagom stark nyhet med smak av färsk jalapeño, kryddig Creole-sås och krämiga ostar. Den nya burgaren serveras från den 18 augusti på samtliga restauranger och går att få med dubbelt upp av svenskt nötkött, Plant Beef, Grilloumi® eller en ensam men rejäl och noggrant friterad svensk kycklingfilé.