Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2019-08-15: BBQ Ranch - ny burgare i fyra tappningar

 Nya kampanjburgaren BBQ Ranch inleder hösten men förlänger också sommarens känsla av barbeque och grillkvällar.  BBQ Ranch är en amerikansk klassiker som erbjuds som kampanjburgare i fyra alternativ; nötkött, kyckling, halloumi och inte minst Delifresh Plant Beef.  Delifresh Plant Beef är MAX nya burgare som är som kött fast växtbaserat.

2019-07-10: Skien blir nästa etablering när MAX fortsätter expandera i Norge

När MAX i Skien öppnar nu i veckan så blir det den sjunde restaurangen i ordningen som öppnar i Norge – expansionen planerar inte att stanna av där. Förutom att öppna fler restauranger i Norge tar MAX med sig sitt hållbarhetsarbete till grannlandet.

2019-07-03: Ronneby får äntligen en egen MAX-restaurang

I veckan öppnar den första MAX restaurangen i Ronneby – innan har hungriga Ronneby-bor tagit sig till Karlskrona eller Kristianstad för att äta Sveriges godaste burgare. Förutom att erbjuda generösa öppettider kommer restaurangen sysselsätta cirka 40 personer.

2019-06-27: I mer än tio år har 7-10% av MAX nettovinst gått till fattigdomsbekämpning i utsatta länder

Stiftelsen Rättvis Fördelning har verkat i det fördolda i drygt tio år. I samband med tioårsjubileet har Curt Bergfors, MAX huvudägare, beslutat att berätta om satsningen, som har fokus på fattigdomsbekämpning, katastrofhjälp och sjukvård i några av världens mest utsatta länder.

2019-06-18: MAX i Sundsvall öppnar igen efter renovering

I december förra året började det brinna på MAX restaurangen nära tågstationen i Sundsvall. Restaurangen är återställd och serveringen kan öppna som vanligt igen den 18 juni. Under sommaren sker dessutom ytterligare ett en uppgradering när restaurangen byter ut plastsugrören mot papperssugrör – som en av de första att göra bytet i Sverige.

2019-06-04: MAX dubblar upp med Lyxshakes i hela landet

Den 27 juni kommer den efterfrågade Lyxshake Vegan finnas på samtliga MAX restauranger i Sverige i fyra olika smaker. Lyxshake finns även kvar som alternativ med mjölk som bas. Däremot byts milkshaken ut helt till en vegansk variant och lanseras under namnet Dreamshake.

2019-06-03: MAX rekryterar Morgan Jensen som Head of Media

Morgan Jensen tillsätts som Head of Media på MAX Burgers och börjar den 10 juni. Morgan blir en nyckelperson för MAX arbete att knyta den digitala kommunikationen närmare gästens upplevelse. Han kommer närmast från Tre Kronor Media där han har arbetat som Head of Digital Marketing. 

2019-05-23: MAX meny växer med ny innovation

Lanserar växtbaserade burgaren Delifresh Plant Beef. Den 23 maj lanserar MAX en egenutvecklad burgare som ser ut och smakar som kött men är gjord på växtbaserat protein: Delifresh Plant Beef. Nyheten, som serveras på samtliga nordiska restauranger, är en unik svensk innovation som utvecklats under ledning av chefskock Jonas Mårtensson. Initiativet är ett stort steg framåt i MAX arbete med att minska sin klimatpåverkan – utan att backa på smak och kvalité.

 

2019-05-21: Snart 30 år med MAX – nu öppnar den femte MAX restaurangen i Uppsala

Den 21 maj öppnar MAX sin femte restaurang i Uppsala. Restaurangen som har vägläge kommer fånga upp hungriga resenärer som åker till och från Uppsala.

2019-05-15: MAX kommer till Täby Centrum

Nu öppnar MAX nummer 142 i ordningen i ett av Sveriges bästa köpcentrum. Täby centrum har sedan de öppnade vunnit flera priser för sitt utbud och sina kunders nöjdhet – nu kan de addera ytterligare en fjäder i hatten när MAX öppnar i centrumets södra del.