Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2020-11-30: MAX förstärker med Försäljnings- och marknadschef Sverige/Norge

Caroline Pettersson har tillträtt den nyinrättade tjänsten som Försäljnings- och marknadschef för Sverige och Norge. Tjänsten är ytterligare ett led i MAX fortsatta tillväxtresa och innovativa utveckling för att stärka erbjudandet till gästen. Caroline kommer närmast från rollen som sortimentschef på Apoteket.  

2020-11-16: MAX med gäster hjälper utsatta barn i Jemen

Kriget i Jemen är en av världens värsta humanitära katastrofer och barnen i området är särskilt utsatta. För tredje året i rad samlar MAX via stiftelsen Rättvis Fördelning in gåvor till Rädda Barnens arbete i Jemen. För varje krona som skänks av gästerna dubblar MAX summan. Pengarna går i slutändan bland annat till att tillgodose akut sjukvård, mat, rent vatten och åtgärder för att minska smittspridningen av COVID-19.

2020-11-04: MAX visar vägen till ett mer hållbart samhälle – en av fem vinnare i Quality Innovation Award

MAX har vunnit det internationella innovationspriset Quality Innovation. Målet med utmärkelsen är att premiera innovationer och inspirera innovatörer att tro på sina idéer och MAX prisas för arbetet med Delifresh Plant Beef. Här följer ett utdrag av pressmeddelandet om utmärkelsen från organisationen bakom priset, SIQ.

2020-10-22: Publikfavoriten är tillbaka – Grand Deluxe Crunchy Nacho återlanseras

Gästfavoriterna Grand Deluxe Crunchy Nacho och Habanero Cheese gör comeback på MAX menyer över hela landet. Den här gånger kommer den efterfrågade burgaren tillbaka med MAX nya sesambröd, men trogna gäster känner också igen ostnachochipsen, jalapeñomajonnäsen, den picklade rödlöken och så klart smaken av tacos. Burgaren serveras antingen med nötkött, Plant Beef eller halloumi.

2020-10-20: Fördjupat samarbete mellan Samhall och MAX

MAX Burgers och Samhall AB har tecknat ett nytt samarbetsavtal. Avtalet, som sträcker sig fram till och med år 2025, innebär bland annat att Samhall fortsatt ska ansvara för lokalvård och yttre fastighetsskötsel vid MAX burgarrestauranger runt om i Sverige. Närmare 900 av Samhalls medarbetare med funktionsnedsättningar arbetar idag i någon av MAX restauranger.

2020-10-16: Richard Bergfors, MAX VD utsedd till Årets Företagare i Sverige 2020

Norrbottensföretagaren Richard Bergfors, VD för MAX Burgers, är vinnaren av det prestigefyllda priset Årets Företagare i Sverige 2020 som delas ut av organisationen Företagarna. Andrapriset gick till Peter Hellgren, Consid, och tredjepriset till Ästad Vingård.

2020-10-13: MAX öppnar flaggskeppsrestaurang mitt i Göteborg

MAX storsatsning fortsätter och nu öppnar företaget den största restaurangen på Västkusten hittills, med plats för nästan 200 personer. Restaurangen ligger i Nordstan i centrala Göteborg är byggd för att sätta matupplevelse och trivsel i fokus.

2020-10-01: 5 miljoner böcker tar plats i Barnmåltiderna

Som tillhörande gåva för barnmåltiden på MAX erbjuds nu enbart olika slags böcker. Under resterande del av 2020 och hela 2021 är böcker för att stimulera läsglädje och kreativitet i fokus, vilket också innebär att inga plastleksaker kommer att delas ut. Samarbetet sker med Tukan förlag och inledningsvis handlar det om att dela ut 5 miljoner böcker.

2020-09-25: MAX VD får utmärkelsen Årets Företagare Luleå och Norrbotten 2020

Richard Bergfors, VD och koncernchef på MAX, har utsetts både till Årets Företagare Luleå och Årets Företagare Norrbotten. 

2020-09-24: MAX burgarklassiker blir nu dubbelt så goda - Lanserar Friscoburgare och Originalburgare gånger två

För alla extra hungriga gäster lanserar nu MAX burgarklassikerna Frisco och Original som dubbelburgare - antingen med nötkött eller Delifresh Plant Beef. På gästers efterfrågan har MAX tagit fram de nya burgarna som dessutom innehåller fler nyheter. Bland annat har receptet för nötköttsburgarna utvecklats och brödet har fått bättre textur och fylligare smak.