Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2022-03-17: MAX byter till svensk Grilloumi® – med 50 procent lägre klimatpåverkan

Nu uppdaterar MAX sina halloumiburgare till svensk Grilloumi®. Grilloumin® produceras på mjölk från norrländska gårdar och har 50 procent lägre klimatpåverkan än den importerade halloumin.

2022-03-16: MAX stärker närvaro i Stockholm city med ny specialrestaurang på Odenplan

Under 2021 annonserade MAX att man förvärvat tre nya restauranger i Stockholms innerstad och nu öppnar den första som ligger på Odenplan. Den nya MAX-restaurangen är nummer 143 i Sverige och rymmer över 100 gäster inom- och utomhus. Totalt sysselsätter den nya restaurangen ungefär 80 personer, varav 60 av dem är nya medarbetare.

2022-03-07: VildaKidz och MAX delar ut 500 burgare till behövande barnfamiljer under sportlovsveckan

Till årets sportlov i Norrbotten har VildaKidz tagit hjälp av MAX Burgers, en samarbetspartner som varit med föreningen sedan starten 2015, för att dela ut burgare till behövande barnfamiljer. På skolveckor är det enda garanterade målet mat för vissa barn skollunchen men under loven försvinner den garantin. Det vill VildaKidz och MAX göra något åt.

2022-02-25: Öppningsdags för MAX nya helrenoverade restaurang i Barkarby

MAX restaurang i Barkarby byggdes redan 1994 och nu har man helrenoverat den för att gå i linje med den norrländska burgarkedjan övriga koncept. Restaurangen har också byggts ut för att kunna servera fler gäster och nu finns sittplatser inne och ute för nästan 200 personer.

2022-02-17: MAX utnämns till Sveriges Grönaste Varumärke – för tolfte året i rad

Årligen utser konsultföretaget Differ Sveriges Grönaste Varumärke bland landets företag och för tolfte året i rad kammar MAX hem titeln i kategorin ”Snabbmat”. Utmärkelsen baseras på resultatet från en undersökning gjord av Differ med ett riksrepresentativt urval av svenska folket.

2022-01-13: Grand Deluxe Smokey Chipotle och nytt 20-pack Buffalo Hot Wings på MAX meny

För tredje året i rad gör Grand Deluxe Smokey Chipotle entré på MAX meny – den här gången tillsammans med en nyhet som gjort succé på andra sidan atlanten; Buffalo Hot Wings. Dessutom lanseras också dipsåserna Buffalo Hot Sauce och Blue Cheese style, klassiker i Hot Wings-sammanhang. Burgaren finns, som tidigare år, att beställa med kött, halloumi, kyckling eller Delifresh Plant Beef.

2021-12-15: Nya material och byggtekniker beräknas minska utsläppen för MAX nya restaurang i Norrtälje med 31 procent

MAX har länge gått i bräschen för burgarbranschens arbete med hållbarhet och nu när man öppnar sin första restaurang i Norrtälje, och 142 i Sverige, passar man på att testa nya hållbara material och byggtekniker. Det har lett till att de totala utsläppen beräknas minska med 31 procent. Samtidigt bidrar MAX med 50 nya arbetstillfällen och ett stort utbud av Sveriges godaste burgare.

2021-12-01: MAX tar över klassisk burgaradress

MAX Burger öppnar ny restaurang på Kungsgatan 4 i Stockholm, som till i somras inhyste McDonalds första restaurang i Sverige. Under de senaste månaderna har den norrländska burgarkedjan aviserat tre nya restauranger i Stockholms innerstad - Odenplan, Sergels Torg och nu Kungsgatan 4, varav två övertas från branschkollegor som valt att lägga ner sin verksamhet.

2021-11-26: På MAX finns Sveriges bästa marknadschef

Maria Ziv, Global CMO på MAX Burgers, utsågs på kvällen den 25 november till Sveriges Bästa Marknadschef. Hon fick både ta emot utmärkelsen totalt sett och i kategorin snabbmat. MAX ambition att vara konsekvent, uthållig och stark i kommunikationen i kombination med en hög kännedom är vinnande faktorer. Att under coronapandemin dessutom ha satsat på nytänkande lösningar för att lösa gästernas behov har bidragit till att stärka varumärkets position.

2021-11-18: Företagen som är bäst på mångfald i Europa – MAX på plats 170 av 850

Financial Times publicerar för tredje året i rad en omfattande undersökning som visar vilka företag som är bäst på mångfald i Europa. Undersökningen innefattar svar från över 100 000 anställda och rankar 850 företag.