Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2019-06-27: I mer än tio år har 7-10% av MAX nettovinst gått till fattigdomsbekämpning i utsatta länder

Stiftelsen Rättvis Fördelning har verkat i det fördolda i drygt tio år. I samband med tioårsjubileet har Curt Bergfors, MAX huvudägare, beslutat att berätta om satsningen, som har fokus på fattigdomsbekämpning, katastrofhjälp och sjukvård i några av världens mest utsatta länder.

2019-06-18: MAX i Sundsvall öppnar igen efter renovering

I december förra året började det brinna på MAX restaurangen nära tågstationen i Sundsvall. Restaurangen är återställd och serveringen kan öppna som vanligt igen den 18 juni. Under sommaren sker dessutom ytterligare ett en uppgradering när restaurangen byter ut plastsugrören mot papperssugrör – som en av de första att göra bytet i Sverige.

2019-06-04: MAX dubblar upp med Lyxshakes i hela landet

Den 27 juni kommer den efterfrågade Lyxshake Vegan finnas på samtliga MAX restauranger i Sverige i fyra olika smaker. Lyxshake finns även kvar som alternativ med mjölk som bas. Däremot byts milkshaken ut helt till en vegansk variant och lanseras under namnet Dreamshake.

2019-06-03: MAX rekryterar Morgan Jensen som Head of Media

Morgan Jensen tillsätts som Head of Media på MAX Burgers och börjar den 10 juni. Morgan blir en nyckelperson för MAX arbete att knyta den digitala kommunikationen närmare gästens upplevelse. Han kommer närmast från Tre Kronor Media där han har arbetat som Head of Digital Marketing. 

2019-05-23: MAX meny växer med ny innovation

Lanserar växtbaserade burgaren Delifresh Plant Beef. Den 23 maj lanserar MAX en egenutvecklad burgare som ser ut och smakar som kött men är gjord på växtbaserat protein: Delifresh Plant Beef. Nyheten, som serveras på samtliga nordiska restauranger, är en unik svensk innovation som utvecklats under ledning av chefskock Jonas Mårtensson. Initiativet är ett stort steg framåt i MAX arbete med att minska sin klimatpåverkan – utan att backa på smak och kvalité.

 

2019-05-21: Snart 30 år med MAX – nu öppnar den femte MAX restaurangen i Uppsala

Den 21 maj öppnar MAX sin femte restaurang i Uppsala. Restaurangen som har vägläge kommer fånga upp hungriga resenärer som åker till och från Uppsala.

2019-05-15: MAX kommer till Täby Centrum

Nu öppnar MAX nummer 142 i ordningen i ett av Sveriges bästa köpcentrum. Täby centrum har sedan de öppnade vunnit flera priser för sitt utbud och sina kunders nöjdhet – nu kan de addera ytterligare en fjäder i hatten när MAX öppnar i centrumets södra del.

2019-05-14: Richard och Christoffer Bergfors mottar Albert Bonniers pris Årets företagare 2018

Under en prisceremoni måndag den 13 maj mottog Richard och Christoffer Bergfors priset som omtalas som svenskt näringslivs tyngsta - Årets företagare 2018. Motiveringen lyfter fram förmågan att skapa lönsamhet och tillväxt trots hård konkurrens, att leda genom kärnvärdena hållbarhet och mångfald samt det branschledande arbetet med en grön meny.  

2019-04-15: När svenskar rankar hållbarhet så hamnar MAX överst på listan

Sustainable Brand Index (SBI) släppte sin rankning över hållbara varumärken under slutet på förra veckan där MAX är vinnare i sin kategori för nionde året i rad. Dessutom blir MAX det varumärke som klättrat mest sedan föregående år.

2019-04-10: Södermalm får en egen burgare när MAX Medis öppnar

Längtan har varit lång och förväntningarna höga inför öppningen av MAX nya restaurang på Medborgarplatsen. Restaurangen, som blir den största MAX hittills, erbjuder ett unikt koncept i form av både design och burgare.