MAX Pressrum

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

Presskontakt

Presstjänst mån-fre kl 9-17
Direkt: +46 (0)72-516 03 16 (ej sms) 
Växel: +46 (0)920-890 00
Mail: press@max.se

Hållbarhetsrapport

Vi analyserar årligen vårt klimat- och hållbarhetsarbete och redovisar detta i MAX hållbarhetsrapport.

Senaste nytt

2022-09-21: Klassisk burgaradress intas äntligen av MAX

I december förra året stod det klart att MAX tar över den historiska adressen på Kungsgatan 4. Sedan dess har renoveringen pågått för fullt och idag den 21 september slår flaggskeppet äntligen upp dörrarna för hungriga gäster. Den nya restaurangen blir en fjäder i hatten för den svenska burgarkedjan av flera anledningar, bland annat eftersom adressen tidigare tillhörde Sveriges första McDonalds.

2022-09-15: Tusse och MAX i drömsamarbete i burgarkedjans nya Idolkampanj

För tredje året i rad sponsrar MAX Idol och för att lansera årets reklamkoncept har den svenska burgarkedjan landat ett koncept där stora drömmar får stå i fokus. Under parollen ”Stolt sponsor av stora drömmar” har man tagit fram en serie nya filmer som visar hur allting började, en berättelse som berättas parallellt med vinnaren från 2019 Toussaint ”Tusse” Chizas Idol-historia, allt ackompanjerat av en ny specialskriven låt från densamme.

2022-08-23: MAX siktar på e-sport – sponsrar nystartade Counter-Strike-turneringen Svenska Cupen

MAX sponsrar den svenska, nystartade Counter-Strike-turneringen Svenska Cupen som anordnas av Fragbite i samarbete med Expressen. Turneringen pågår från 29 augusti och finalen går av stapeln 16 oktober. MAX sponsorskap innebär att man stöttar cupen och syns tillsammans med arrangören Fragbite, inte minst under livesändningarna på Twitch.

Visa nyhetsarkiv

MAX i Media

MAX firar 50 år i Luleå

Affärer i Norr

Vi har snarare satsat än sparat oss ur krisen

SvD Näringsliv

MAX bäst på hållbarhet för elfte året i rad

Affärer i Norr
Mer MAX i media