MAX Pressrum

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

Presskontakt

Presstjänst må-fre 9-17
Direkt: +46 (0)72-516 03 16 (ej sms) 
Växel: +46 (0)920-890 00

Hållbarhetsrapport

Vi analyserar årligen vårt klimat- och hållbarhetsarbete och redovisar detta i MAX hållbarhetsrapport.

Senaste nytt

2021-06-23: MAX storsatsning i Botkyrka kommun fortsätter – öppnar ny restaurang i Hallunda

För andra gången under 2021 öppnar MAX ny restaurang i Botkyrka. Till restaurang nummer 139 som slår upp portarna i Hallunda har man 200 sittplatser och anställt 50 nya medarbetare från området. MAX har tagit vara på lokalerna där en amerikansk kollega valt att lägga ner sin verksamhet och rustat upp dem för att passa MAX välkända koncept – en strategi med miljömässiga fördelar.

2021-06-16: MAX öppnar nybyggd specialrestaurang i Visby

Den nybyggda MAX-restaurangen i Visby är en specialdesignad version av kedjans välkända koncept – den här gången med takterrass och plats för nästan tre gånger så många gäster som den gamla Visby-restaurangen. Med avtagbart tak på terrassen ska gäster kunna njuta av MAX goda burgare i friska luften – oavsett om det regnar eller är soligt.

2021-06-09: MAX öppnar ny jätterestaurang i Borås

Nya MAX i Brämhult blir restaurang nummer 138 i Sverige och har plats för över 200 gäster. Samtidigt har nyöppningen bidragit till att skapa 60 nya arbetstillfällen. Redan 2005 öppnade den första MAX-restaurangen i Borås och när en amerikansk burgarkedja nyligen valde att lägga ner sin verksamhet i staden tog MAX vara på möjligheten att öppna nytt för att kunna erbjuda fler boråsare goda burgare.

Visa nyhetsarkiv

MAX i Media

MAX vd: "Vi kan inte spara oss ur det här"

Besöksliv

FN-priset utdelat: "som Nobelpriset för oss i ägarfamiljen"

Fast Food Magazine

MAX klimatburgare prisas av FN

GöteborgsPosten
Mer MAX i media