Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2023-05-24: MAX öppnar intill E4:an vid Åby i Norrköping

Nu slår MAX upp portarna till den nya restaurangen vid Åby, det blir den tredje restaurangen i Norrköping och nummer 149 i Sverige. På restaurangen som ligger utmed E4:an i södergående riktning finns plats för över 270 gäster och i och med öppningen har MAX skapat 70 nya jobbtillfällen i området.

2023-05-16: MAX gör grönt till en självklarhet – gröna menyn växer med Supreme Green

Efter succélanseringen av Green-menyn 2016 fortsätter nu MAX att erbjuda fler växtbaserade alternativ som gör grönt till en självklarhet. Med tillskottet Supreme Green presenteras nu flertalet nya, goda smakkombinationer och två innovativa nyheter – mungböna och svenska gula ärtor.

2023-03-16: MAX är branschbäst i hållbarhet enligt svenskarna

Sustainable Brand Index (SBI) är Europas största varumärkesstudie om hållbarhet och MAX hamnar återigen på första plats i kategorin ”Restaurants, Cafés & Take-Away”. Totalt är det med 418 varumärken på den svenska listan där MAX hamnar på nummer 20 när svenskarna får ranka vilka varumärken de anser är mest hållbara.

2023-03-09: MAX är branschbäst i hållbarhet i Danmark

Sustainable Brand Index är Europas största varumärkesstudie om hållbarhet och MAX hamnar på första plats på listan i kategorin ”Restaurants, Cafés & Take-Away” i den danska mätningen där danskarna rankar varumärken. Totalt är det med 243 varumärken på den danska listan och MAX hamnar på plats 71.

2023-02-17: MAX utses till Sveriges grönaste varumärke – för trettonde året i rad

Årligen utser konsultföretaget Differ Sveriges Grönaste Varumärke bland landets företag och för trettonde året i rad kammar MAX hem titeln i kategorin ”Snabbmat”. Utmärkelsen baseras på resultatet från en undersökning gjord av Differ med ett riksrepresentativt urval av svenska folket. 

2023-02-03: MAX tar hem segern med svensk kyckling

Igår kväll gick 100-wattaren av stapeln i Stadshuset i Stockholm. MAX tog tillsammans med byrån Åkestam Holst hem priset för bästa konsumentkampanj med ”Svensk kyckling som du aldrig sett den förr”.

2023-02-01: MAX tillsätter ny COO och vice vd – Martin Oppenheimer

MAX fortsätter att satsa på tillväxt och förra veckan tillträdde Martin Oppenheimer som Chief Operations Officer (COO) och vice vd. Martins roll kommer innebära både administrativt och operativt arbete i företaget. Dessutom utökar han medlemsantalet i bolagets koncernledning.

2023-01-12: Grand Chicken menyn blir ännu lite godare – nu lanseras Grand Chicken Parmesan

I våras lanserade MAX sin största kycklingsatsning någonsin – Grand Chicken-familjen, som fått ett fantastiskt mottagande. Menyn består av tre burgare; Grand Chicken Sandwich, Grand Chicken Buffalo och Grand Chicken BBQ. Nu utökas familjen med ett nytt ostigt tillskott i form av Grand Chicken Parmesan.

2022-12-16: MAX Idrottsstipendium 2022

MAX Idrottsstipendium tilldelas i år Jesper Lindqvist, friidrottare tävlandes för Boden Friidrott. Stipendiet är nummer 38 i ordningen och premierar unga idrottsutövare från Norrbotten.

2022-12-14: Triangeltorget Malmö

Nu slår MAX upp dörrarna till två nya restauranger på en och samma dag. Den ena restaurangen är belägen vid Triangeltorget i Malmö och blir den sjätte restaurangen i staden. Samtidigt öppnas ytterligare en restaurang belägen i Katowice i södra Polen, vilket medför att burgarkedjan totalt har 190 restauranger.