Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2022-09-21: Klassisk burgaradress intas äntligen av MAX

I december förra året stod det klart att MAX tar över den historiska adressen på Kungsgatan 4. Sedan dess har renoveringen pågått för fullt och idag den 21 september slår flaggskeppet äntligen upp dörrarna för hungriga gäster. Den nya restaurangen blir en fjäder i hatten för den svenska burgarkedjan av flera anledningar, bland annat eftersom adressen tidigare tillhörde Sveriges första McDonalds.

2022-09-15: Tusse och MAX i drömsamarbete i burgarkedjans nya Idolkampanj

För tredje året i rad sponsrar MAX Idol och för att lansera årets reklamkoncept har den svenska burgarkedjan landat ett koncept där stora drömmar får stå i fokus. Under parollen ”Stolt sponsor av stora drömmar” har man tagit fram en serie nya filmer som visar hur allting började, en berättelse som berättas parallellt med vinnaren från 2019 Toussaint ”Tusse” Chizas Idol-historia, allt ackompanjerat av en ny specialskriven låt från densamme.

2022-08-23: MAX siktar på e-sport – sponsrar nystartade Counter-Strike-turneringen Svenska Cupen

MAX sponsrar den svenska, nystartade Counter-Strike-turneringen Svenska Cupen som anordnas av Fragbite i samarbete med Expressen. Turneringen pågår från 29 augusti och finalen går av stapeln 16 oktober. MAX sponsorskap innebär att man stöttar cupen och syns tillsammans med arrangören Fragbite, inte minst under livesändningarna på Twitch.

2022-08-17: MAX lanserar Frisco Cheese ’n’ Jalapeño och Lyxshake med norrländskt arv

För första gången någonsin gör Frisco Cheese ’n’ Jalapeño entré på MAX meny – en lagom stark nyhet med smak av färsk jalapeño, kryddig Creole-sås och krämiga ostar. Den nya burgaren serveras från den 18 augusti på samtliga restauranger och går att få med dubbelt upp av svenskt nötkött, Plant Beef, Grilloumi® eller en ensam men rejäl och noggrant friterad svensk kycklingfilé.

2022-07-13: MAX öppnar i Nässjö

Nu slår MAX upp portarna till restaurangen i Nässjö som blir nummer 146 i Sverige. På restaurangen som ligger intill riksväg 40 finns plats för över 130 gäster och i och med öppningen har MAX skapat 50 nya jobbtillfällen i området.

2022-07-06: Hållbar byggnadskonstruktion och service när MAX släpper hållbarhetsrapport

Idag släpps MAX hållbarhetsrapport för 2021. Under 2021 har innovation inom hållbar service, produktutveckling och byggnadskonstruktion varit högprioriterat trots att 2021 var ett utmanande år för hela restaurangbranschen på grund av pandemin.

2022-06-15: MAX öppnar restaurang nummer 145 i Sverige – mitt på Sergels torg

MAX expansion i Stockholms innerstad fortsätter och nu öppnar man ytterligare en restaurang, den här gången på Sergels torg. Tidigare i vår öppnade MAX på Odenplan och senare i höst slår man upp portarna i den klassiska lokalen på Kungsgatan 4. På Sergels torg finns plats för 106 gäster och den nya restaurangen har skapat omkring 60 jobbtillfällen.

2022-05-31: MAX lanserar svensk Grilloumi®-burgare i matbutik tillsammans med Fontana

Äntligen lanseras publikfavoriten Grilloumi® från MAX och Fontana i dagligvaruhandeln över hela landet. Grilloumins® intåg i matbutiker gör det lättare för fler att välja gröna alternativ till sina burgare.

2022-05-20: MAX laddar för fler elbilar

De senaste åren har den norrländska burgarkedjan växlat upp satsningen på nya tekniska lösningar som underlättar för gäster och nu fortsätter man genom att investera i fler och nya snabbladdningsstationer för elbilar från Vattenfall. Under sommaren och hösten 2022 kan gäster som kommer med sin elbil numer ladda snabbare i MAX Bollnäs, Hisings Backa, Hyllinge, Jönköping och Gävle.

2022-05-19: MAX lanserar Smoothies och Sundae Deluxe tillsammans med Spicy Avocado

Tillsammans med gästfavoriten Spicy Avocado lanserar MAX nya Smoothies och Sundae Deluxe i olika smaker. Nytt för i år är att den omtyckta kampanjburgaren, förutom svenskt nötkött, Delifresh Plant Beef och Grilloumi, också kan fås med MAX Grand Chicken-burgare. Smoothies serveras i smakerna Jordgubb, banan & blåbär, Mango & passion samt Avokado, spenat & mango. De svalkande glassarna serveras i en hård våffla i smakerna jordgubb, choklad och karamell.