Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2021-02-19: MAX utnämns till Sveriges Grönaste Varumärke – för elfte året i rad

Årligen utser konsultföretaget Differ Sveriges Grönaste Varumärke bland landets företag och för elfte året i rad kammar MAX hem titeln i kategorin ”Snabbmat”. Utmärkelsen baseras på resultatet från en undersökning gjord av Differ med ett riksrepresentativt urval av svenska folket.

2021-02-10: MAX öppnar nytt i Kupolen, Borlänge

MAX nya restaurang i köpcentrumet Kupolen är den första under 2021 och först ut i en rad av flera planerade öppningar i Sverige, Norge, Danmark och Polen. Den nya restaurangen i Borlänge drivs av MAX-veteranen Maria Lindstedt, som jobbat på familjeföretaget i 17 år.

2021-01-14: Äntligen lite goda nyheter – Grand Deluxe Smokey Chipotle och NYA Sweet Potato Fries på MAX meny

För andra året i rad gör Grand Deluxe Smokey Chipotle entré på MAX meny – den här gången tillsammans med en länge efterfrågad, krispig och söt nyhet – Sweet Potato Fries. Kombinationen av den rökiga burgaren och de söta pommes fritsen kompletterar smakbilden för en autentisk BBQ-upplevelse. Burgaren finns att beställa med kött, halloumi, kyckling eller Delifresh Plant Beef.

2020-12-22: MAX väljer Hear som ny mediebyrå

I början på 2021 tar Hear över som mediebyrå för MAX Burgers. Hear ska hjälpa MAX växa och utvecklas ytterligare på den svenska och internationella marknaden – två nyckelområden som varit centrala när valet av ny mediebyrå skulle göras. Samarbetsavtalet börjar gälla börjar gälla den 1 januari 2021.

2020-12-16: MAX slår upp portarna i Härnösand

Efter ett år med mängder av nyöppnade MAX-restauranger i söder kommer burgarkedjan tillbaka till norra Sverige med en ny restaurang i Stora Coops lokaler i Härnösand. Även om restaurangen inte ligger i en separat byggnad är den luftig och har plats för 200 personer, samtidigt erbjuder man olika leveransalternativ för gäster som föredrar att beställa utanför restaurangen.

2020-12-16: MAX satsar på hyperlokal specialburgare – lanserar kräftburgare exklusiv för nyrenoverade Ullevi-restaurangen i Göteborg

MAX har med sin närvaro runtom i Sverige även en historia med flera lokala specialburgare. Nu är det dags för comeback när nyrenoverade restaurangen vid Ullevi i Göteborg får sin alldeles egna Göteburgare – med sesambröd, kräftröra med hetta, krämig cheddarost, avokado, tomat och lök. Burgaren serveras med kött men går att få med Delifresh Plant Beef.

2020-12-09: MAX växer med Malmö – öppnar nytt i Svågertorp

Området Svågertorp växer så att det knakar och MAX, som öppnat flera nya restauranger under 2020 öppnar nu restaurang nummer fem i Malmö. Att fler restauranger byggs runtom i landet ligger helt i linje med MAX strategi.

2020-12-02: Sveriges bästa hållbarhetschef finns på MAX

Sveriges bästa hållbarhetschef utses av Aktuell Hållbarhet där tidningens läsare och en jury avgör vem som får titeln. Den 2 december 2020, delas priset ut till Kaj Török, Informations- och hållbarhetschef på MAX. Kaj Török har bidragit till MAX hållbarhetsarbete sedan 2006.

2020-11-30: MAX förstärker med Försäljnings- och marknadschef Sverige/Norge

Caroline Pettersson har tillträtt den nyinrättade tjänsten som Försäljnings- och marknadschef för Sverige och Norge. Tjänsten är ytterligare ett led i MAX fortsatta tillväxtresa och innovativa utveckling för att stärka erbjudandet till gästen. Caroline kommer närmast från rollen som sortimentschef på Apoteket.  

2020-11-16: MAX med gäster hjälper utsatta barn i Jemen

Kriget i Jemen är en av världens värsta humanitära katastrofer och barnen i området är särskilt utsatta. För tredje året i rad samlar MAX via stiftelsen Rättvis Fördelning in gåvor till Rädda Barnens arbete i Jemen. För varje krona som skänks av gästerna dubblar MAX summan. Pengarna går i slutändan bland annat till att tillgodose akut sjukvård, mat, rent vatten och åtgärder för att minska smittspridningen av COVID-19.