Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2020-09-17: Ny teknik ger snabbare och varmare burgare för hemleverans

Som första restaurangkedja i Sverige inleder MAX Burgers ett samarbete med teknikföretaget Deliverect. Beställningar via foodora och Uber Eats registreras och bekräftas direkt i restaurangen. Det gör att maten kan levereras snabbare och tillagas i rätt tid innan avhämtning.

2020-09-09: MAX öppnar i Kungsbacka

Nu öppnar äntligen MAX i Kungsbacka, den 159:e MAX-restaurangen i världen. Innan har Kungsbackaborna behövt ta sig till Mölndal eller Sisjön för en Friscoburgare, men från den 9 september behöver de bara ta cykeln eller ge sig iväg på en shoppingtur till iHede köpcentrum för att besöka MAX.

2020-07-14: ”Det lilla extra" till Luleå när MAX öppnar – igen!

När MAX öppnar den nya restaurangen på Robertsviksvägen i Luleå onsdag den 15 juli sparar de inte på krutet. Det senaste desginkonceptet, ny teknik för drive-in och produkter som är speciellt utvalda för öppningen. ”Luleå ligger familjen Bergfors varmt om hjärtat” säger Christoffer Bergfors. Efter en tids ombyggnation kommer en av Luleås fyra MAX restauranger öppnas i ny tappning, bredvid den gamla restaurangen.

2020-07-03: Luleå som utvald stad att testa nyheter från MAX

I mitten på juli öppnar MAX sin restaurang på Robertsviksvägen i Luleå i ny tappning. För att uppmärksamma öppningen och ge Luleåborna ”det lilla extra” så lanseras flera nyheter – endast i Luleå. De som är sugna på att testa MAX egna Sweet Potato Fries eller dubbel Friscoburgare får helt enkelt besöka den svenska burgarkedjans nuvarande hemstad.

2020-06-03: MAX 2.0 öppnar i Ystad

Efter en tids renovering öppnar äntligen Ystads nya MAX restaurang bara ett stenkast från nya Ystad Arena. Restaurangchef Belinda Andersson med personal känner sig taggade: ”vi har väntat länge på det här”.

2020-05-14: Nu går det att få hundra procent av måltiderna i grön tappning

Menyn på MAX får ett rejält lyft när Delifresh Plant Beef får ta större plats. Burgarkedjan lanserar nu en 90 grams-version av den växtbaserade burgaren och möjliggör därmed för sina gäster att variera proteinet på samtliga burgare. Den växande gröna menyn erbjuder numera också nya sallader, nya recept och nya produkter.

2020-05-14: Västerbottensost® i ny tappning på MAX

I ett norrländskt samarbete kan man från och med den 14 maj kunna beställa Västerbottensost Sticks på MAX! Sommaren erbjuder också två nya smaker på Lyxshake – Triple Chocolate Brownie och Vanilj. Dessutom välkomnas en uppdaterad variant av den numera klassiska Spicy Avocado tillbaka och jakten på den perfekta burgaren fortsätter.

2020-05-05: MAX Burgers hållbarhetsrapport 18/19:

Idag publiceras MAX Burgers hållbarhetsrapport för 2018/2019. Under perioden minskade burgarkedjan sin klimatpåverkan, plastrensade, blev först i världen med en klimatpositiv meny, lanserade ett helt ett nytt sortiment av växtbaserad burgare och fick pris av FN.

2020-04-29: Fast Company utser MAX som finalist i 2020 World Changing Ideas Awards

MAX Burgers har utsetts som finalist för sin satsning Climate Positive Movement i Fast Companys 2020 World Changing Ideas Awards. MAX har kvalificerat sig som enda svenska finalist i kategorin General Excellence och dessutom i kategorin Corporate Social Responsibility.

2020-04-08: Hemburgarlådan från MAX – grilla din egen Grand Deluxe

MAX lanserar burgare i ett gör-det-själv-kit. Hemburgarlådan, som den kallas, innehåller ingredienser till fyra burgare och kan beställas via alla kanaler. Få den utkörd, passa på att köpa med dig middagen när du äter din lunchburgare, eller beställ den i vår drive in – Hemburgarlådan finns att köpa på MAX restauranger från och med torsdag den 9 april.