Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2024-05-15: MAX lanserar två poppande Lyxshakes med unika smaker

MAX lanserar Lyxshakes med extra allt: Salted Caramel & Popcorn och Green Apple & Poppin’ Candy. Dessa shakes erbjuder en smakupplevelse utöver det vanliga, med lekfulla toppings och överraskande smakkombinationer.

2024-05-08: MAX öppnar tre nya restauranger i Stockholmsområdet

MAX Burgers tillväxtresa fortsätter och inom fem veckor kommer burgarkedjan etablera tre nya restauranger i Stockholmstrakten. Det rör sig om Rågsved och Kungens Kurva i södra delen av Stockholm samt Moraberg i Södertälje. Rågsved är först ut och öppnar den 8 maj intill väg 226. Restaurangen har plats för över 160 gäster och i och med öppningen har MAX skapat 50 nya arbetstillfällen i närområdet.

2024-05-07: Richard och Christoffer Bergfors invalda i Visitas Hall of Fame

Utmärkelsen Visitas Hall of Fame tilldelas Richard Bergfors VD för MAX Burgers samt Christoffer Bergfors vice VD för MAX Burgers. De får priset bland annat för sin visionära förmåga samt sitt engagemang för klimat och hållbarhet.

2024-05-07: MAX tillsätter oberoende granskning av trädprojektet i Uganda

Efter Aftonbladets reportage om trädprojektet Trees for Global Benefits i Uganda tar nu MAX Burgers initiativ till en oberoende granskning av projektet och de inblandade parterna. Med granskningen vill MAX säkerställa att resurserna används till avsedda ändamål, vilket innebär att fånga koldioxid och bidra till minskad fattigdom

2024-05-03: Med anledning av Aftonbladets granskning av trädplantering

Aftonbladet har idag, 4 maj -24, publicerat ett granskande reportage om trädplantering i Uganda. I reportaget riktas skarp kritik mot det skogsplanteringsprojekt som den lokala miljöorganisationen EcoTrust och ZeroMission genomför på uppdrag av bland annat MAX.

2024-04-25: Skakade salladsnyheter från MAX

Idag lanseras två nya sallader på MAX; en modern Caesarsallad och en med inspiration från Asien. Båda salladerna har en bas av kålmix med grönkål, röd spetskål och vitkål, linssallad, sojabönor samt krispig isbergssallad där gästen väljer mellan Crispy Chicken och Grilled Chicken. Salladerna görs direkt vid beställning och skakas avslutningsvis för att den första tuggan ska bli lika god som den sista.

2024-04-22: MAX söker testätare för att minska klimatpåverkan

Varannan svensk är missnöjd över utbudet av god snabbmat med lågt klimatavtryck. Det visar en ny undersökning gjord av Kantar Sifo på uppdrag av MAX Burgers. Det här vill MAX råda bot på och undersöka närmre. Därför söker nu MAX en testperson som under en vecka 2024 ska äta mat från MAX med en klimatbudget på 2050 års nivå.

2024-04-16: Wolt och MAX fördjupar samarbetet i ny storsatsning

MAX lanserar nu matleveranser direkt från MAX-appen och har valt Wolt som sin nya logistik- och distributionspartner. Wolt kommer att ansvara för leveranserna från burgarkedjans restauranger i Sverige, Polen, Norge och Danmark samt hantera all support kring matleveranserna. Storsatsningen är det mest omfattande kommersiella samarbetet Wolt ingått med en enskild restaurangaktör på den svenska marknaden.

2024-04-03: Nu kan unga söka jobb med sina gaming-erfarenheter på MAX

I en ny satsning från MAX Burgers kan gamers söka jobb med sina erfarenheter från spelvärlden. Med initiativet hoppas MAX kunna öppna nya vägar till arbete för unga och tydliggöra värdet som gaming kan ha på arbetsmarknaden.  

2024-03-21: MAX lanserar utmanaren BIG Classic

MAX fortsätter utmana de amerikanska jättarna och lanserar nu dubbelburgaren BIG Classic. Lanseringen är en viktig del i MAX-ambitionen att erbjuda ett snabbmatsalternativ med kvalitet och lokala råvaror. BIG Classic lanseras 21 mars på samtliga restauranger.