Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2023-02-03: MAX tar hem segern med svensk kyckling

Igår kväll gick 100-wattaren av stapeln i Stadshuset i Stockholm. MAX tog tillsammans med byrån Åkestam Holst hem priset för bästa konsumentkampanj med ”Svensk kyckling som du aldrig sett den förr”.

2023-02-01: MAX tillsätter ny COO och vice vd – Martin Oppenheimer

MAX fortsätter att satsa på tillväxt och förra veckan tillträdde Martin Oppenheimer som Chief Operations Officer (COO) och vice vd. Martins roll kommer innebära både administrativt och operativt arbete i företaget. Dessutom utökar han medlemsantalet i bolagets koncernledning.

2023-01-12: Grand Chicken menyn blir ännu lite godare – nu lanseras Grand Chicken Parmesan

I våras lanserade MAX sin största kycklingsatsning någonsin – Grand Chicken-familjen, som fått ett fantastiskt mottagande. Menyn består av tre burgare; Grand Chicken Sandwich, Grand Chicken Buffalo och Grand Chicken BBQ. Nu utökas familjen med ett nytt ostigt tillskott i form av Grand Chicken Parmesan.

2022-12-16: MAX Idrottsstipendium 2022

MAX Idrottsstipendium tilldelas i år Jesper Lindqvist, friidrottare tävlandes för Boden Friidrott. Stipendiet är nummer 38 i ordningen och premierar unga idrottsutövare från Norrbotten.

2022-12-14: Triangeltorget Malmö

Nu slår MAX upp dörrarna till två nya restauranger på en och samma dag. Den ena restaurangen är belägen vid Triangeltorget i Malmö och blir den sjätte restaurangen i staden. Samtidigt öppnas ytterligare en restaurang belägen i Katowice i södra Polen, vilket medför att burgarkedjan totalt har 190 restauranger.

2022-11-29: MAX på jakt efter Sveriges bästa burgarkock till unik tjänst

Det är inte varje dag en tjänst som produktutvecklare dyker upp på MAX, rollen går nämligen ut på att bestämma vad som ska och inte ska finnas på den norrländska burgarkedjans meny. I nära samarbete med chefskocken Jonas Mårtensson ska personen välja ut råvaror, hitta på nya recept och utveckla menyn värd namnet Sveriges godaste burgare.

2022-11-23: MAX är bäst på att ge service

Enligt en undersökning av ServiceScore® där man mäter hur svenska folket upplever kundbemötande och servicenivå kniper MAX första platsen i kategorin för restaurang- och cafékedjor. 

2022-11-23: MAX Burgers fortsätter att expandera i Danmark

Nu slår MAX upp dörrarna till en ny restaurang i Ringsted, det blir den femte etableringen i Danmark och nummer 188 i världen. Restaurangen har plats för 160 gäster och i och med öppningen har MAX skapat ett 40-tal nya arbetstillfällen i området.

2022-11-07: Konsertserien MAX Sessions tillbaka i nytt format

Idol 2022 är i full gång och för tredje gången är MAX Burgers stolta huvudsponsorer av programmet. Efter förra årets lyckade MAX Sessions är konceptet tillbaka, men i aningen uppdaterad kostym. Efter avslutad Idolresa ska deltagare genomföra konserter på Emporia i Malmö, Utopia i Umeå och Mall of Scandinavia i Stockholm.

2022-10-26: MAX öppnar på Tunbytorp i Västerås

Nu slår MAX upp portarna till den nya restaurangen på Tunbytorp, det blir den fjärde restaurangen i Västerås och nummer 147 i Sverige. På restaurangen som ligger intill Norrleden finns plats för över 260 gäster och i och med öppningen har MAX skapat 50 nya jobbtillfällen i området.