Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2015-04-21: Nu öppnar Max Hudiksvall/E4

Med start imorgon kan Hudiksvallsbor och förbipasserande resenärer njuta av Sveriges godaste burgare på nya Max Hudiksvall/E4. Etableringen blir Max 102:a i Sverige och innebär minst 40 lokala arbetstillfällen. Som på alla Maxrestauranger kommer endast svenskt nötkött, bacon och kyckling att serveras.

2015-04-13: Max och Wingårdhs skapar framtidens hamburgerrestauranger

Hur ser framtidens hamburgerrestauranger ut? Med ambitionen att skapa ett nytt koncept som går som en röd tråd i allt från skyltning till fysisk miljö genomförde Max nyligen en arkitekttävling. Resultatet blev att Wingårdhs arkitektkontor och Max har påbörjat ett samarbete. Det första gemensamma projektet väntas stå klart nästa vinter. 

2015-04-10: Max vd Richard Bergfors utsedd till 1 av 100 visionära ledare i världen

Real Leaders Magazine utsåg nyligen 100 visionära ledare i världen som alla arbetar för att skapa en bättre värld genom innovativa affärsmodeller och progressivt tänkande. En av de utvalda är Max vd Richard Bergfors.

2015-04-09: Freestyleåkaren Jon Olsson gör hamburgare för Max

Freestyleåkaren Jon Olsson har tagit fram en egen hamburgare för Max inför tävlingen Jon Olsson Invitational. Hamburgaren kommer att serveras under en begränsad tid och på några utvalda restauranger.

2015-03-23: Max branschledande på hållbarhet - för femte året i rad

Max har ännu en gång utsetts till det mest hållbara varumärket i restaurangbranschen. Det framgår av Sveriges största varumärkesundersökning om hållbarhet, Sustainable Brand Index 2015, som presenterades idag. Totalt inom samtliga branscher hamnar Max på plats 19 av 253.

2015-03-17: Max fortsätter växa i Norge – Idag öppnas den fjärde restaurangen

Idag, den 17 mars, öppnar Max sin fjärde restaurang i Norge. Planen är att fortsätta växa på den norska marknaden, med målet att på sikt öppna ett 50-tal restauranger. Den nya restaurangen i Ringsaker är den första norska etableringen i samarbete med Ikano Retail Centres.

2015-03-04: Mumintrollen gästspelar hos Max under 2015

I år fyller Tove Janssons älskade figurer Mumintrollen 70 år. Max vill fira den folkkära familjen genom att ha Mumin som återkommande karaktär på leksakerna i barnmenyn under hela året. Tolv olika leksaker kommer följa med Maxboxen med start i början av mars. Först ut är dricksglas med fyra olika Muminmotiv. 

2015-02-13: Klargörande om sms till personal i Karlskrona – ingen har sagts upp

Torsdagen den 12/2 skickade vår restaurangchef i Karlskrona ut ett olyckligt formulerat sms till sin personal som lett till ett stort missförstånd.

2015-02-05: Nu slår Max upp portarna på Göteborg Landvetter Airport

Med start idag kommer flygresenärer erbjudas Max hamburgare gjorda på svenskt nötkött samt svensk kyckling och bacon i samband med sin resa. Öppningen sker i samarbete med SSP och blir det svenska familjeföretagets femte restaurang i Göteborgsområdet.

2015-02-03: Max inspirerar till läsglädje med 220 000 barnböcker

Tillsammans med bokförlaget B. Wahlströms delar Max ut 220 000 barnböcker under våren. Ambitionen är att inspirera barn i alla åldrar att upptäcka glädjen med att läsa.