Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2017-05-24: Max öppnar i Märsta

Max öppnar sin första restaurang i Märsta och den 111:e restaurangen i Sverige. Den nya restaurangen har kunnat erbjuda 55 personer anställning, de flesta hemmahörande i Märsta. Det centrala läget vid Valstarondellen gör det smidigt för boende och besökare till både Märsta och Sigtuna att besöka restaurangen.

2017-05-18: Max lanserar en ny grön burgare

Max lanserar ännu en grön burgare – Grand Deluxe Way Out Halloumi. Denna limited edition-burgare serveras fram till den 23 augusti på Max restauranger i Sverige och blir en försmak till Way Out West i Göteborg. Även i år är Max på plats på festivalen med en fullskalig restaurang.

2017-05-17: Konsumentminister vill ha ursprungsmärkning

På tisdagen den 16 maj besökte finansmarknads- och konsumentminister Per Bolund på Max restaurang i Birsta utanför Sundsvall. Under besöket hann Per Bolund både med att praktisera i köket och samtala med Max Informations- och hållbarhetschef, Kaj Török, om ursprungsmärkning av kött på restauranger och strategier för hållbar konsumtion. 

2017-05-16: Max etablerar restauranger i Polen

Max Hamburgerrestauranger öppnar sin första restaurang i Polen i september 2017. Ytterligare två restauranger beräknas öppna i slutet av 2017. Satsningen på lång sikt är att etablera cirka 200 restauranger i landet. De första restaurangerna ägs och drivs av Max. Franchising kan bli aktuellt för kommande restauranger.

 

2017-05-02: Nu kan fler få Sveriges godaste burgare direkt hem

Under maj månad utökar Max tjänsten med hemkörning av Sveriges godaste burgare. Via Foodoras, UberEATS och Hungrig.se's appar kommer möjligheten finnas till att beställa, betala och få leverans direkt hem till dörren i 16 städer runt om i Sverige. Som en självklar del av Max hållbarhetsarbete klimatkompenserar Max hemkörningen.

2017-04-27: Max vinner utmärkelse för bästa service 2017

Max är ännu en gång framröstad som vinnare för ”bästa service” inom restaurangbranschen.  Över 3000 personer har betygsatt sina serviceupplevelser i mätningen ServiceScore. 170 företag, myndigheter och organisationer inom 22 kategorier omfattas av undersökningen.  

2017-04-24: Max öppnar flagship restaurang vid Hötorget

I september kommer Max Hamburgare öppna sin tredje restaurang i Stockholm med cityläge. Ombyggnationen till en Max restaurang med det nya Wingårdhs konceptet påbörjas inom kort. Restaurangen kommer att ha en yta på cirka 350 kvadratmeter, 100 sittplatser och en uteservering. 

2017-04-21: Liseberg öppnar och Max är på plats

I helgen öppnar Liseberg med nya åkattraktioner och nytt för i år är att det finns tre Max restauranger på området.

2017-04-20: Banana fudge är årets nya Lyxshakesmak

Max trotsar det ombytliga aprilvädret och satsar på att våren är här genom att presentera årets nya Lyxshakesmak. Lyxshake är en av Max absolut mest populära produkter och nu lanseras en helt ny smak – Banana fudge.

2017-04-08: Max restauranger flaggar på halv stång

Idag lördag den 8 april flaggar Max restauranger på halv stång och våra tankar och vårt deltagande går till alla drabbade efter gårdagens attentat i centrala Stockholm.