Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2016-03-23: Max får beröm för arbete mot antibiotikaresistens

Organisationen Sveriges konsumenter har granskat hur fyra snabbmatskedjor arbetar för minskad antibiotikaanvändning. Den svenska hamburgerkedjan Max utmärkte sig som bäst, medan de andra snabbmatskedjorna får kritik. 

2016-03-22: Svenska Peppy Pals tar plats i Maxboxen

Max inleder ett nytt samarbete med det prisbelönta svenska startup-företaget Peppy Pals. Peppy Pals vill förebygga mobbning och utanförskap genom böcker och digitala spel, där barn på ett lekfullt sätt får lära sig att prata om känslor, empati och samarbete. Från och med nu och fram till i höst kommer Peppy Pals charmiga djurkaraktärer att finnas med i Maxboxen.

2016-03-18: Svenska folket har sagt sitt: Max är landets bästa restaurangkedja

Max Hamburgerrestauranger har utsetts till Sveriges bästa restaurangkedja i tävlingen Sveriges Bästa Företag som arrangeras av Schibsted. Utmärkelsen bygger på en undersökning där över 10 000 svenskar betygsatt olika företag. 

2016-03-17: Max tar nästa steg mot en hållbar meny med mer kyckling och ny fisk

Efter succén med den vegetariska Green-familjen tar Max ytterligare steg mot en mer hållbar meny och höjer samtidigt ambitionsnivån. Idag lanseras Spicy Chicken, Max sjunde kycklingprodukt och den första Grand Deluxe-burgaren med kyckling, samt Creole fiskburgare med ekologisk lax och torsk. Hamburgerkedjans nya mål är att var tredje såld måltid ska vara något annat än rött kött år 2020.

2016-03-16: Johnny Bröms på Max blev årets CIO

Johnny Bröms, CIO på Max Hamburgerrestauranger, har utsetts till IT Executive of the Year. Priset delades ut förra veckan i samband med konferensen 600 Minutes Executive IT som arrangerades i Stockholm.

2016-02-24: Max är Årets Stjärnvarumärke 2015

Max har utsetts till Årets Stjärnvarumärke 2015 av YouGov och Indikat. Utmärkelsen ges utifrån att Max var det varumärke bland samtliga undersökta företag som ökat mest i styrka från 2014 till 2015.

2016-01-29: Max belönas för digitalisering - Mobilized Company of the Year

Igår på Mobilgalan utsågs Max Hamburgerrestauranger till "Mobilized Company of the Year" i tuff konkurrens med Länsförsäkringar Bank och Liseberg. På galan vann ett tjugotal företag pris för hur de anpassar sina verksamheter till mobilen. Tidigare år har bolag som Spotify, Minecraft, Skype, Truecaller och King belönats. Max belönades för digitaliseringen och mobilanpassningen av verksamheten.

2016-01-18: Max Green-familj är här – Fem nya, goda och klimatsmarta vegorätter

Max femdubblar utbudet av gröna alternativ på menyn och leder utvecklingen i snabbmatsbranschen. Den 21 januari har Green-familjen premiär på samtliga Maxrestauranger i Sverige, Norge och Danmark. En av de nya burgarna är helt vegansk.

2015-12-07: Max ställer om menyn till mer vegetariskt

Den 21 januari femdubblar Max utbudet av vegetariskt på menyn, och lanserar samtidigt en burgare som är helt vegansk. Målet för den svenska familjeägda hamburgerkedjan är att år 2020 ska 20 procent, det vill säga var femte burgare som säljs, vara något annat än rött kött.

2015-11-11: Max öppnar sin största restaurang någonsin

Max väljer att maxa i Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia och slår imorgon upp portarna till kedjans största restaurang någonsin. På över 600 kvadratmeter och med en personalstyrka på nästan 50 personer fortsätter Max expandera och servera Sveriges godaste hamburgare.