Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2015-04-09: Freestyleåkaren Jon Olsson gör hamburgare för Max

Freestyleåkaren Jon Olsson har tagit fram en egen hamburgare för Max inför tävlingen Jon Olsson Invitational. Hamburgaren kommer att serveras under en begränsad tid och på några utvalda restauranger.

2015-03-23: Max branschledande på hållbarhet - för femte året i rad

Max har ännu en gång utsetts till det mest hållbara varumärket i restaurangbranschen. Det framgår av Sveriges största varumärkesundersökning om hållbarhet, Sustainable Brand Index 2015, som presenterades idag. Totalt inom samtliga branscher hamnar Max på plats 19 av 253.

2015-03-17: Max fortsätter växa i Norge – Idag öppnas den fjärde restaurangen

Idag, den 17 mars, öppnar Max sin fjärde restaurang i Norge. Planen är att fortsätta växa på den norska marknaden, med målet att på sikt öppna ett 50-tal restauranger. Den nya restaurangen i Ringsaker är den första norska etableringen i samarbete med Ikano Retail Centres.

2015-03-04: Mumintrollen gästspelar hos Max under 2015

I år fyller Tove Janssons älskade figurer Mumintrollen 70 år. Max vill fira den folkkära familjen genom att ha Mumin som återkommande karaktär på leksakerna i barnmenyn under hela året. Tolv olika leksaker kommer följa med Maxboxen med start i början av mars. Först ut är dricksglas med fyra olika Muminmotiv. 

2015-02-13: Klargörande om sms till personal i Karlskrona – ingen har sagts upp

Torsdagen den 12/2 skickade vår restaurangchef i Karlskrona ut ett olyckligt formulerat sms till sin personal som lett till ett stort missförstånd.

2015-02-05: Nu slår Max upp portarna på Göteborg Landvetter Airport

Med start idag kommer flygresenärer erbjudas Max hamburgare gjorda på svenskt nötkött samt svensk kyckling och bacon i samband med sin resa. Öppningen sker i samarbete med SSP och blir det svenska familjeföretagets femte restaurang i Göteborgsområdet.

2015-02-03: Max inspirerar till läsglädje med 220 000 barnböcker

Tillsammans med bokförlaget B. Wahlströms delar Max ut 220 000 barnböcker under våren. Ambitionen är att inspirera barn i alla åldrar att upptäcka glädjen med att läsa.

2015-01-27: Max öppnar 100:e restaurangen på Lidingö

Imorgon onsdag, den 28 januari, öppnar Max sin 100:e restaurang på Lidingö – på samma plats som grundaren Curt Bergfors en gång fick idén till hamburgerkedjan. Med öppningen på Lidingö fortsätter Max att stärka sin position och växa i Stockholmsområdet. Som på alla Max-restauranger kommer endast svenskt nötkött, bacon och kyckling att serveras här.

2015-01-23: Max och Kronfågels kycklingburgare får utmärkelse

Max och Kronfågels Delifresh kycklingburgare har fått utmärkelsen ”Årets MåBra-val 2014”, av Sveriges största hälsotidning, Må Bra. Kycklingburgarna vann på sin höga proteinhalt och samtidigt låga nivå kolhydrater.

2014-12-16: Max fortsätter att växa: 99:e Max-restaurangen har öppet dygnet runt

I morgon onsdag den 17 december öppnar Max sin 99:e restaurang när dörrarna slås upp till den nya restaurangen i Roslags- Näsby, Täby. Som på alla Max-restauranger kommer endast svenskt nötkött, bacon och kyckling att serveras här. Max har lyssnat på sina gästers önskemål och testar i den nya restaurangen ett nytt beställningssystem, en ny presentation av menyn, en ny Drive-In lösning med separata betalnings- och beställningsluckor och dygnet runt-öppet. Med öppningen i Roslags-Näsby fortsätter Max att stärka sin position och växa i Stockholmsområdet.