Max uppdaterar brödhyllorna med eget toastbröd

Luleå 2017-09-11 09:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:31) Kampanjburgaren Frisco Hot Melt med det nya toastbrödet Frisco Hot Melt Toast, har gjort succé på Max restauranger. Tillsammans med Lantmännen Unibake tar Max nu Frisco Hot Melt Toast till matbutikerna under varumärket Hatting. En inspirerande nyhet för alla som tycker att toastbröd fungerar lika bra på frukostbordet som till middag, till vardags eller på fest.

– I Sverige har vi ätit rostat bröd sedan brödrosten tog plats i våra hem, och de flesta av oss har ätit en varm macka till middag både en och två gånger, säger Christoffer Bergfors, Sverigechef på Max. Därför kände vi på Max, tillsammans med Lantmännen Unibake, att det var dags för en nyhet på brödhyllorna. En nyhet som kan inspirera matlagare på alla nivåer till att laga både gamla och nya toastvarianter i köket.

Frisco Hot Melt Toast känns igen på smaken och den karakteristiska gula tonen, vilken den ärvt från sin kusin Frisco hamburgerbröd. Ett saftigt och mjukt bröd med smak av smör som toppats med mannagryn för att addera sprödhet och krispighet. Toastbrödet tar plats inom premiumsegmentet, med förhoppningen om att det blir en framtida klassiker för alla som uppskattar riktigt gott och välsmakande bröd.

– Frisco hamburgerbröd är Sveriges mest sålda inom sin kategori. Samma goda smak och saftiga konsistens finner man i Frisco toastbröd. Brödet är unikt i sitt slag och variationsmöjligheterna är oändliga – det fungerar lika fint på frukostbordet som till en lättlagad brunchrätt, eller varför inte ett mellanmål i farten eller som snittar toppade med lyxiga råvaror på festen. Och såklart som ett lite roligare hamburgerbröd! Jag kan ärligt säga att detta är den största nyheten i toasthyllan på decennier och att vårt hamburgerbröd Frisco nu har fått en värdig tronarvinge, säger Christoffer Bergfors.

Frisco Hot Melt Toast säljs i välsorterade livsmedelsbutiker från och med den 11 september.