Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2017-04-24: Max öppnar flagship restaurang vid Hötorget

I september kommer Max Hamburgare öppna sin tredje restaurang i Stockholm med cityläge. Ombyggnationen till en Max restaurang med det nya Wingårdhs konceptet påbörjas inom kort. Restaurangen kommer att ha en yta på cirka 350 kvadratmeter, 100 sittplatser och en uteservering. 

2017-04-21: Liseberg öppnar och Max är på plats

I helgen öppnar Liseberg med nya åkattraktioner och nytt för i år är att det finns tre Max restauranger på området.

2017-04-20: Banana fudge är årets nya Lyxshakesmak

Max trotsar det ombytliga aprilvädret och satsar på att våren är här genom att presentera årets nya Lyxshakesmak. Lyxshake är en av Max absolut mest populära produkter och nu lanseras en helt ny smak – Banana fudge.

2017-04-08: Max restauranger flaggar på halv stång

Idag lördag den 8 april flaggar Max restauranger på halv stång och våra tankar och vårt deltagande går till alla drabbade efter gårdagens attentat i centrala Stockholm. 

2017-04-07: Max i centrala Stockholm och Mall of Scandinavia håller stängt

Med anledning av eftermiddagens lastbilsattack och allvarliga händelse i centrala Stockholm håller tre restauranger stängt fredag eftermiddag och kväll.

2017-03-31: ​Max är branschbäst inom hållbarhet

Den 30 mars tillkännagavs resultatet av varumärkesundersökningen Sustainable Brand Index där Max har positionen som branschbäst inom hållbarhet. Samma dag tog Max Hamburgare emot priset för ”Bästa kampanj direkt respons 2017” för sin rekryteringskampanj.

2017-03-22: Max halverar priset på gröna burgare under Earth Hour

På lördag den 25 mars mellan 20.30–21.30 inträffar WWF Earth Hour, världens största manifestation för miljön och klimatet. Max Hamburgare har under många år stöttat initiativet genom att släcka belysningen på restaurangerna. Nu inför Max "Happy Earth Hour" och erbjuder gröna burgare till halva priset.

2017-03-16: Max lanserar smakäventyret Grand Deluxe Umami

Grand Deluxe Umami kommer tillbaka som kampanjburgare i ny tappning och i två varianter - svenskt nötkött och halloumi. Båda serveras med fyllig umamidressing med smak av rostad vitlök och tryffel och picklad rödlök. Med den nya Umamiburgaren presenterar Max även kampanjen Sounds of Umami. Ett experiment där man genom ljud förhöjer burgarens alla ingredienser för att nå den ultimata smakupplevelsen.

2017-03-07: Efter succén förra året: Max och Greenfamiljen återvänder till Way Out West

Max följer upp förra årets succé med världens första gröna Maxrestaurang på Way Out West. På menyn kommer Greenfamiljen - Max helvegetariska och lakto-ovo-vegetariska burgare - att finnas. Festivalbesökarna kan även se fram emot nya smakupplevelser. 

2017-03-01: Mera läsglädje i Maxboxen – 350 000 nya barnböcker delas ut i mars

Med start den 1 mars och en månad framåt kommer rekordmånga barnböcker delas ut på Max för att inspirera fler barn att upptäcka glädjen med att läsa. För sjätte gången sker det i samarbete med B. Wahlströms förlag.