Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2015-09-01: Första bilderna från Max framtida restauranger

Nästa år är det premiär för Max första restaurang med ett helt nytt koncept. Kvalitet och miljö har varit ledord i utvecklingsarbetet och målet är att skapa en helt ny restaurangupplevelse. Det nya konceptet ska även fungera internationellt när Max nu fortsätter sin internationella expansion. Bakom arkitektur och design står Wingårdhs.

2015-06-03: Max först i Sverige med mobil beställning och betalning

Nu kan du köpa din hamburgare i förväg via mobilen och hämta ut den nygjord när du själv vill. Som första rikstäckande snabbmatskedja i Sverige lanserar Max beställning och betalning direkt i mobilappen.

2015-05-21: Max gör briochebröd till ny hamburgare

Briochebrödet gör nu entré på Max meny. Inspirationen till det nya hamburgerbrödet kommer från Frankrike och USA. Chefskocken Jonas Mårtensson kallar brödet ”hamburgerbrödens Rolls Royce”. Det är älskat av hamburgarfantaster och en klassiker på bistros och brasserier världen över.

2015-05-12: Max och Kronfågel lanserar fler produkter

Max och Kronfågels samarbete i frysdisken fortsätter. Lanseringen för ett år sedan med tre kycklingbaserade produkter har gått över förväntan. Nu kompletteras sortimentet med ett fjärde alternativ: Hot Chicken Wings.

2015-05-07: Max väljer mjölk från lokala mejerier

Från och med 11 maj kommer mjölken som serveras på Max 102 restauranger runt om i landet från fyra olika mejerier: Norrmejerier, Skånemejerier, Gefleortens och Arla. Att välja mer lokal mjölk är ett sätt för Max att minska miljöpåverkan från transporter och stödja de lokala bönderna.

2015-05-06: Max bygger ny restaurang i Sollentuna

Den svenska, familjeägda hamburgerkedjan Max fortsätter sin expansion i Sverige. Tidigare i år öppnade den 100:e restaurangen på Lidingö och sedan dess har ytterligare två restauranger tillkommit. I dagarna stod det klart att Max vann anbudstävlingen för området vid Edsbackarondellen i Sollentuna. 

2015-04-23: Svalka dig med två nya Lyxshakes från Max

Äntligen är varma dagar med sol och bad runt hörnet. Vad passar då bättre än att svalka sig med en iskall och törstsläckande Lyxshake? Max lanserar nu lagom till sommarvärmen årets två smaknyheter: Lyxhake Päron och Espresso caramel.

2015-04-21: Nu öppnar Max Hudiksvall/E4

Med start imorgon kan Hudiksvallsbor och förbipasserande resenärer njuta av Sveriges godaste burgare på nya Max Hudiksvall/E4. Etableringen blir Max 102:a i Sverige och innebär minst 40 lokala arbetstillfällen. Som på alla Maxrestauranger kommer endast svenskt nötkött, bacon och kyckling att serveras.

2015-04-13: Max och Wingårdhs skapar framtidens hamburgerrestauranger

Hur ser framtidens hamburgerrestauranger ut? Med ambitionen att skapa ett nytt koncept som går som en röd tråd i allt från skyltning till fysisk miljö genomförde Max nyligen en arkitekttävling. Resultatet blev att Wingårdhs arkitektkontor och Max har påbörjat ett samarbete. Det första gemensamma projektet väntas stå klart nästa vinter. 

2015-04-10: Max vd Richard Bergfors utsedd till 1 av 100 visionära ledare i världen

Real Leaders Magazine utsåg nyligen 100 visionära ledare i världen som alla arbetar för att skapa en bättre värld genom innovativa affärsmodeller och progressivt tänkande. En av de utvalda är Max vd Richard Bergfors.