<h1>Idag öppnar Max sin första restaurang i Varberg</h1> <h1></h1>

Luleå 2017-10-04 08:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:31)

Max Hamburgare öppnar nu sin första restaurang i Varberg och skapar 40 nya arbetstillfällen i kommunen. Från och med idag den 4 oktober välkomnas Varbergsbor och förbipasserande resenärer att njuta av Sveriges godaste hamburgare.

– Det känns fantastiskt att vi äntligen kan öppna vår första restaurang i Varberg, säger Christoffer Bergfors, vice VD och Sverigechef på Max Burgers. Vi letade länge efter en lämplig plats i Varberg. När vi fick klartecken att bygga vid Lugnetrondellen kändes det perfekt. Nu ser vi fram emot att servera Varbergsborna Sveriges godaste hamburgare.

Den nya restaurangen ligger intill Lugnetrondellen, vid det nybyggda området. Det är den 114:e Maxrestaurangen i Sverige (126:e i världen) och lokalen är designad efter det nya restaurangkoncept Max tagit fram tillsammans med svenska arkitektbyrån Wingårdhs.

Restaurangen i Varberg har en parkering med 25 platser, varav en är handikapplats, och tolv cykelställ. Inomhus finns 110 sittplatser och på uteserveringen finns plats för ytterligare 64 sittande gäster. Restaurangen utrustad med åtta digitala expresskassor för snabb och smidig beställning och betalning.

Öppningen sker idag kl 10.00 med en öppningsceremoni.  Max VD Richard Bergfors och vice VD Christoffer Bergfors inviger restaurangen tillsammans med Ann-Charlotte Stenkil, kommunalstyrelsens ordförande i Varbergs kommun. Därefter öppnar restaurangchef, Olivia Larsson, tillsammans med personal upp dörrarna och välkomnar alla nyfikna och hungriga gäster.

Fakta:

Öppettider: Söndag-torsdag, kl. 10:00-24:00. Fredag och lördag, kl. 10:00-03:00.

Adress: Kamremsgatan 5, 432 32, Varberg