Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2014-01-22: Kommentar angående Max interna månadsbrev

Först och främst vill jag säga att Max är helt opolitiska. Men jag, liksom mina branschkollegor, måste arbeta för våra branschfrågor.

2013-12-09: Max dubblar varje skänkt krona till SOS Barnbyar

Max har sedan mars 2013 haft bössor på sina restauranger för att samla in pengar till de drabbade i krigets Syrien. För varje krona som gästerna bidragit med har Max matchat motsvarande summa. Nu har den totala insamlingen passerat en miljon kronor.

2013-11-21: Max mångfaldsarbete belönas med Visa Vägen-priset

Max Hamburgerrestaurangers hållbarhetschef Pär Larshans tilldelas Samhalls CSR-pris Visa Vägen som Årets Eldsjäl. Priset delas årligen ut till arbetsgivare och eldsjälar som arbetar för att hjälpa personer med funktionsnedsättning att ta sig in på arbetsmarknaden

2013-11-13: Max öppnar i Uddevalla

Idag öppnar Max sin första restaurang i Uddevalla vid Torp. Det blir kedjans 10:e restaurang i Västra Götalandsregionen.

2013-10-28: Rekordviktnedgång för deltagare i burgardiet

De sex deltagarna i Max hälsoutmaning MinimizeYou är i mål efter att under sex veckor ha ätit en hamburgerdiet. Det blev den mest lyckade omgången hittills med en rekordviktnedgång för deltagarna. Den totala viktnedgången är 76 kilo och samtliga deltagare har nått sin målvikt. 

2013-09-16: Höstens godaste diet startar nu

Max rivstartar idag årets tuffaste och godaste viktutmaning – MinimizeYou. Sex motiverade deltagare har nu utsetts för att under sex veckors tid gå ned i vikt med hjälp av en hamburgerdiet, kostråd och motion. Deltagarna kommer ifrån hela landet och coachas av MinimizeYou-mästaren Johan Grundstroem, som själv gick ned 30 kilo med hamburgerdieten för sex år sedan.

2013-08-22: Max och Cykelfrämjandet trampar igång nytt samarbete

Max Hamburgerrestauranger inleder ett samarbete tillsammans med Cykelfrämjandet för att sätta extra fokus på cykeln som ett utmärkt transportmedel för ökad hälsa och minskad klimatpåverkan. Samarbetet pågår med en rad aktiviteter från den 22 augusti – 20 oktober och går under namnet ”Cykla till Max”.

2013-08-12: Max på topp-10-lista i USA Today

Ryktet om att Max har världens godaste hamburgare fortsätter spridas världen över. USA Today, en av USA:s största dagstidningar, listar nu Max Hamburgerrestauranger som en av tio internationella restaurangkedjor som borde finnas i USA.

2013-07-05: Hållbarhet och mångfald i fokus i Almedalen

Max är på plats i Almedalen den här veckan. Inte bara för att bjuda på goda hamburgare, utan för att inspirera och inspireras. Det har pratats mycket om mat och klimat samtidigt som jobb och tillväxt tveklöst varit i fokus.

2013-07-04: Hon blir Max nya marknadschef

Rekryteringsprocessen är nu avslutad och det blir Anette Jannerö som tillträder som Max nya marknadschef i september. Anette har tidigare bland annat arbetat med egna varumärken för Coop och även varit Marketing Director och kommunikationschef för Absolut Vodka. Senast kommer hon från en tjänst som Vice VD/Varumärkesstrateg på Stockholm Design Lab.