Max vill växa med 750 medarbetare

Luleå 2016-10-17 07:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:31)

Max Hamburgare lanserar nu sin största rekryteringskampanj någonsin. Företaget växer och i skrivande stund har Max över 130 lediga tjänster och räknar med att inom de kommande tre åren rekrytera 750 nya medarbetare.

Navet i rekryteringskampanjen är flera korta filmer med Max egna medarbetare som alla lyfter upp olika anledningar till att jobba på Max. Till exempel den goda stämningen, möjligheten att göra karriär och företagets hållbarhetsarbete. Målet är att attrahera personer med det rätta drivet och passionen för goda hamburgare. Filmerna kommer att synas i sociala medier, på Youtube samt nyhets- och playsajter.

- Vi vill inspirera till att söka jobb hos oss och bättre talespersoner än våra egna medarbetare går inte att hitta, säger Christoffer Bergfors, Sverigechef på Max. Jag ser fram emot att vi får in massvis med ansökningar från människor som vill servera Sveriges godaste hamburgare. Många förstår nog inte hur kul det är att jobba hos Max, men det ska våra filmer ändra på hoppas jag.

Max öppnar löpande nya restauranger och räknar med att öka takten under 2017. Totalt har man idag 106 restauranger över hela landet. Sök jobb här.

Här kan du se alla filmer.