Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2015-11-11: Max öppnar sin största restaurang någonsin

Max väljer att maxa i Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia och slår imorgon upp portarna till kedjans största restaurang någonsin. På över 600 kvadratmeter och med en personalstyrka på nästan 50 personer fortsätter Max expandera och servera Sveriges godaste hamburgare.

2015-10-29: Max fortsätter sin nordiska expansion - öppnar ny restaurang i Danmark

Den 31 oktober slår Max upp portarna till sin andra restaurang i Danmark. Den nya restaurangen ligger i det helt nyöppnade köpcentret Big i Herlev, cirka 15 minuter utanför Köpenhamn. Därmed fortsätter Max sin nordiska expansion och har nu 102 restauranger i Sverige, fyra i Norge och två i Danmark. Dessutom finns Max i Förenade Arabemiraten.

2015-10-23: Max gör höstlovet till ett läsäventyr

För andra gången i år delar Max tillsammans med bokförlaget B. Wahlströms ut barnböcker med Maxboxen. Totalt kommer 220 000 böcker att delas ut ihop med barnmenyn med start nu på höstlovet. Ambitionen är att erbjuda fler barn en väg in till läsande.

2015-10-21: Han tar över som marknadschef på Max

Henrik Åström blir ny marknadschef på Max Hamburgerrestauranger. Idag är han Marknadschef på Spendrups. Tidigare har Henrik arbetat på bland annat Wasabröd och Barilla. Han tillträder tjänsten 1 februari.

2015-10-15: Hon blir ny PR-ansvarig på Max

Den svenska hamburgerkedjan Max har fått en ny PR-ansvarig. Fredrika Fredmark, som har lång erfarenhet av kommunikationsarbete på bland annat Friskolornas riksförbund och PR-byråerna Westander och JMW, tar över rollen. 

2015-09-18: Utökat samarbete mellan Max och Samhall

Ett nytt serviceavtal har tecknats mellan familjeägda Max Hamburgerrestauranger AB och Samhall AB. Avtalet, som sträcker sig över de kommande 5 åren, innebär att Samhall bland annat ansvarar för lokalvård med tillhörande kringtjänster samt yttre fastighetsskötsel vid Max restauranger runt om i Sverige. Avtalet innebär också att Max vid framtida rekryteringsbehov ska fortsätta att rekrytera medarbetare från Samhall.

2015-09-01: Första bilderna från Max framtida restauranger

Nästa år är det premiär för Max första restaurang med ett helt nytt koncept. Kvalitet och miljö har varit ledord i utvecklingsarbetet och målet är att skapa en helt ny restaurangupplevelse. Det nya konceptet ska även fungera internationellt när Max nu fortsätter sin internationella expansion. Bakom arkitektur och design står Wingårdhs.

2015-06-03: Max först i Sverige med mobil beställning och betalning

Nu kan du köpa din hamburgare i förväg via mobilen och hämta ut den nygjord när du själv vill. Som första rikstäckande snabbmatskedja i Sverige lanserar Max beställning och betalning direkt i mobilappen.

2015-05-21: Max gör briochebröd till ny hamburgare

Briochebrödet gör nu entré på Max meny. Inspirationen till det nya hamburgerbrödet kommer från Frankrike och USA. Chefskocken Jonas Mårtensson kallar brödet ”hamburgerbrödens Rolls Royce”. Det är älskat av hamburgarfantaster och en klassiker på bistros och brasserier världen över.

2015-05-12: Max och Kronfågel lanserar fler produkter

Max och Kronfågels samarbete i frysdisken fortsätter. Lanseringen för ett år sedan med tre kycklingbaserade produkter har gått över förväntan. Nu kompletteras sortimentet med ett fjärde alternativ: Hot Chicken Wings.