Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2016-11-21: Topptalanger utser Max Hamburgare till Årets affärsmodell

Max Hamburgare har av ett 20-tal toppstudenter vid svenska universitet utsetts till Business Model of the Year. Max fick priset för att man med stor framgång utmanat den allmänt accepterade affärsmodellen i snabbmatbranschen genom att bland annat lansera ett nytt sortiment med vegorätter.

2016-10-20: Grand Deluxe Pepperoni ´n´ Cheese

Idag finns den nya kampanjburgaren Grand Deluxe Pepperoni ‘n’ Cheese att beställa på alla Maxrestauranger. Den smakrika burgaren finns i två versioner, med svenskt kött och med svensk kyckling. Svensk pepperoni, Emmentaler och smältost ger en krämig och kryddig topping.

2016-10-17: Max vill växa med 750 medarbetare

Max Hamburgare lanserar nu sin största rekryteringskampanj någonsin. Företaget växer och i skrivande stund har Max över 130 lediga tjänster och räknar med att inom de kommande tre åren rekrytera 750 nya medarbetare.

2016-10-12: Max förstärker sitt hållbarhetsarbete - Kaj Török ny informations- och hållbarhetschef

Den svenska, familjeägda hamburgerkedjan Max utvecklar sitt hållbarhetsarbete genom att inrätta den nya tjänsten informations- och hållbarhetschef. Till tjänsten rekryteras Kaj Török, som närmast kommer från hållbarhetskommunikationsbyrån Futerra. Han har under de senaste tio åren varit rådgivare till Max i hållbarhetsfrågor.

2016-09-14: Max öppnar i Mora

Nu öppnar Max sin första restaurang i Mora och anställer 40 unga personer från närområdet. Från och med idag kan hungriga Morabor och andra förbipasserande gäster stanna till och njuta av Max goda vegetariska och klassiska hamburgare.

2016-08-30: Charlotte Welin Zetterlund ny HR-chef på Max

Max Hamburgerrestauranger rekryterar Charlotte Welin Zetterlund som ny HR-chef. Hon har lång erfarenhet av olika ledande befattningar inom HR och kommer närmast från en motsvarande tjänst på Statoil/Circle K.

2016-08-19: Max stöttar Musikens Makts gröna beslut – går in som supporter

För en vecka sedan meddelade Musikens Makt att festivalen blir helt köttfri. Initiativet stöttas nu av Max som går in som supporter till festivalen samt erbjuder rabatt på gröna burgare i Luleå i helgen.

2016-08-18: Max lanserar ytterligare klimatsmart burgare: Pepper Jack Chicken

Nu gör den efterlängtade Grand Deluxe Pepper Jack åter ett gästspel på Max meny. Den här gången sker det tillsammans med ett mer klimatsmart kycklingalternativ: Pepper Jack Chicken. Som alltid på Max är kycklingen och köttet 100 procent svenskt. 

2016-07-08: Klimatkompensation är inte en gåva

Den familjeägda hamburgerkedjan Max har tillsammans med flera av landets mest hållbarhetsdrivna företag fått avslag på skatteavdrag för klimatkompensation. Skatteverket och skattedomstolen har den senaste tiden betraktat klimatkompensation som en gåva. Ett beslut som Max väljer att överklaga. Tidigare har bland annat Saltå Kvarn överklagat.

2016-06-30: Max öppnar restaurang i Varberg

Den svenska familjeägda hamburgerkedjan Max öppnar en restaurang i handelscentrumet Lugnetrondellen i Varberg. Restaurangen byggs med det nya koncept som har tagits fram i samarbete med Wingårdhs arkitekter och som lanserades i våras. Beräknad öppning blir hösten 2017.