MAX öppnar i Trondheim

Stockholm 2018-11-06 10:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:31)

Den 6 november öppnar MAX sin sjätte restaurang i Norge, på flygplatsen Vaernes utanför Trondheim. Den nya restaurangen på Vaernes blir inte den sista att öppna i vårt grannland.

- Vår långsiktiga plan är att öppna 40-50 restauranger i Norge, berättar Richard Bergfors, VD för MAX Burgers. Nu är vi äntligen i på plats här och kan erbjuda Trondheim-borna och besökare en riktigt god burgare.

Utöver Trondheim så kan man hitta MAX utanför Stavanger på Sola flygplats, vid Egertorget och Grönland i Oslo, man kan också hitta MAX i Ringsaker, norr om Oslo strax intill Lillehammer. Den nya restaurangen är franchisedriven av SSP. MAX samarbetar sedan tidigare med SSP som franchisetagare på bland annat Göteborg Landvetter flygplats.

- Vi driver redan en restaurang på Sola flygplats utanför Stavanger, den är vi väldigt nöjda med, säger restaurangchef Brede Gjestvang från SSP. Att vi nu får möjlighet att öppna en till restaurang känns både roligt och spännande. Vi ser fram emot att få sälja Norges bästa burgare till resenärerna som passerar.

Till restaurangen har 18 personer anställts hittills. SSP är en världens ledande restaurangoperatörer på flygplatser och järnvägsstationer och har sedan tidigare samarbete med MAX.

Fakta:
Restaurangen har 54 sittplatser och ligger strax efter säkerhetskontrollen.
Öppettider: måndag – fredag kl. 10 – 21, lördag kl. 12 – 18, söndag kl. 11 – 21.30

 

För mer information, vänligen kontakta:
Marita Wengelin, PR-chef MAX Burgers
marita.wengelin@max.se
+46 (0) 703 65 79 89