Hoppa över navigation

Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2013-08-12: Max på topp-10-lista i USA Today

Ryktet om att Max har världens godaste hamburgare fortsätter spridas världen över. USA Today, en av USA:s största dagstidningar, listar nu Max Hamburgerrestauranger som en av tio internationella restaurangkedjor som borde finnas i USA.

2013-07-05: Hållbarhet och mångfald i fokus i Almedalen

Max är på plats i Almedalen den här veckan. Inte bara för att bjuda på goda hamburgare, utan för att inspirera och inspireras. Det har pratats mycket om mat och klimat samtidigt som jobb och tillväxt tveklöst varit i fokus.

2013-07-04: Hon blir Max nya marknadschef

Rekryteringsprocessen är nu avslutad och det blir Anette Jannerö som tillträder som Max nya marknadschef i september. Anette har tidigare bland annat arbetat med egna varumärken för Coop och även varit Marketing Director och kommunikationschef för Absolut Vodka. Senast kommer hon från en tjänst som Vice VD/Varumärkesstrateg på Stockholm Design Lab.

2013-07-03: Almedalen Live

I Almedalen lyfter vi frågan om hur vi som arbetsgivare måste anpassa arbetsplatsen för att bättre ta tillvara på befintliga resurser i samhället som inte får en chans att komma in på arbetsmarknaden. För alla som inte kan vara på plats livesänder vi två seminarier på tema mångfald. Vi tar inte ställning för eller emot något parti utan är på plats för att prata om hur vi som arbetsgivare kan bidra till en arbetsmarknad som är öppen för alla. Vi tror att det är nyckeln till framgång för Sverige. Utan mångfald, ingen tillväxt.

2013-07-02: Ät hamburgare och gå ned i vikt

Anmälan är nu öppen till årets tuffaste och godaste tävling; MinimizeYou. Johan Groundstroem, som genom sitt eget projekt MinimizeMe, gick ner 30 kg på 90 dagar genom en diet bestående av hamburgare och träning utmanar nu sex deltagare att med hans hjälp göra samma resa mot en livstilsförändring. Johan kommer välja ut deltagarna som under sex veckor får ta del av personlig coachning och kombinera vardagsmotion med en diet bestående av nyckelhålsmärkta hamburgare för att gå ner i vikt. 

2013-06-19: Max öppnar i Slagsta

Den 19 juni öppnar Max sin nya restaurang i Slagsta i södra Stockholm. Restaurangen blir den andra i området och den fjortonde i Stockholmsregionen. Restaurangen skapar 50 nya arbetstillfällen.

2013-06-06: Max vd förlänas medalj av H.M. Konungen

Hans Majestät Konungen förlänar Sin medalj i 8:e storleken i Serafimerordens band till Max Hamburgerrestaurangers vd Richard Bergfors för värdefulla insatser inom svenskt näringsliv. Medaljen kommer att överlämnas av H.M. Konungen Carl XVI Gustaf i närvaro av Hennes Majestät Drottningen vid en ceremoni på Stockholms slott den 12 juni.

2013-06-05: Vinnaren av Hamburger-SM korad

Jens Drugge från Stockholm tog hem segern i sjunde upplagan av Hamburger-SM som avgjordes i Kungsträdgården i Stockholm idag. Finalisterna tillagade och serverade sina hamburgare inför en jury bestående av stjärnkocken Tommy Myllymäki, skribenten och kokboksförfattaren Jonas Cramby, Sigrid Bárány, vinnare av Sveriges Mästerkock 2012 och Christoffer Bergfors, vice vd på Max.

2013-06-05: Max öppnar en tredje restaurang på Arlanda

Den 5 juni öppnar Max i utrikeshallen på Arlanda och blir därmed kedjan med flest restauranger på flygplatsen. De 13 miljoner resenärer från hela världen som årligen passerar utrikeshallen får nu tillgång till Max breda meny. Framförallt tillför den nya restaurangen ett barnvänligt alternativ för alla familjer som vistas i terminalen. För den som tar ett tidigt morgonflyg, erbjuds även frukost.

2013-05-28: Fem heta burgare tävlar i Hamburger-SM

Det drar ihop sig till final i Hamburger-SM 2013. Gemensamt för de fem burgare som tävlar om juryns gunst den 5 juni är att de alla har en eller flera starka smaksättare. Bland ingredienserna finns även inslag som syltad rödlök, västerbottenost och tryffelbearnaise.