Max vd Richard Bergfors utsedd till 1 av 100 visionära ledare i världen

Luleå 2015-04-10 09:30 (Uppdaterad 2019-12-11 20:31)

Real Leaders Magazine utsåg nyligen 100 visionära ledare i världen som alla arbetar för att skapa en bättre värld genom innovativa affärsmodeller och progressivt tänkande. En av de utvalda är Max vd Richard Bergfors.

– Bland de utsedda ledarna på Real Leaders Magazines lista finns fantastiska personer från hela världen. Givetvis är jag väldigt hedrad över att få vara med i det sammanhanget, säger Richard Bergfors, vd på Max.

Real Leaders Magazine är ett internationellt magasin som läses av 22 000 vd:ar i 125 länder. Magasinets jubileumsutgåva fokuserar helt på ledare som alla skapar en bättre värld genom innovativa affärsmodeller och progressivt tänkande.

– Precis som jag säger i intervjun så är min inställning att eftersom Max är en del av problemet så ska vi också vara en del av lösningen. Det innebär i praktiken att vi väger in hållbarhet i alla beslut. Därför har vi till exempel bara ha svenskt kött, vi klimatkompenserar till 100 procent, CO2-märker våra menyer och verkar för att vara en arbetsplats för alla, säger Richard Bergfors

Länk till intervjun med Richard Bergfors: http://real-leaders.com/richard-bergfors-president-max-hamburgers/

Hela Real Leaders Magazine går att ladda ned här: http://real-leaders.com/ba4f-subscribe/