Nu slår Max upp portarna på Göteborg Landvetter Airport

Luleå 2015-02-05 10:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:33)

Med start idag kommer flygresenärer erbjudas Max hamburgare gjorda på svenskt nötkött samt svensk kyckling och bacon i samband med sin resa. Öppningen sker i samarbete med SSP och blir det svenska familjeföretagets femte restaurang i Göteborgsområdet.

- Vi ser fram emot att kunna erbjuda såväl svenska som internationella resenärer Sveriges godaste hamburgare och inte minst vara ett tillgängligt alternativ för alla barnfamiljer. Att öppna på Göteborg Landvetter Airport är en milstolpe för oss och vi är glada över att kunna skapa fler arbetstillfällen på flygplatsen, säger Richard Bergfors, VD på Max.

Den nya restaurangen på Landvetter kommer att drivas av SSP, som driver flera restauranger på flygplatsen.

- Vi strävar efter att alltid ge våra gäster valmöjligheter och en bra matupplevelse. Därför är vi jätteglada över att nu öppna upp en Max-restaurang på Landvetter Airport och kunna erbjuda våra gäster snabbmat av hög kvalitet på svenska råvaror, säger Lars Edengréen, VD på SSP Sverige.

Max-restaurangen ligger i anslutning till incheckningshallen och är tillgänglig för resenärer som flyger både in-och utrikes och har förutom plats för 147 gäster inomhus även en stor uteservering. Här kommer även finnas ett nytt beställningssystem som har tagit fram för att förenkla för gästen. Restaurangen håller öppet 09-21 alla dagar i veckan.