Svalka dig med två nya Lyxshakes från Max

Luleå 2015-04-23 08:30 (Uppdaterad 2019-12-11 20:31)

Äntligen är varma dagar med sol och bad runt hörnet. Vad passar då bättre än att svalka sig med en iskall och törstsläckande Lyxshake? Max lanserar nu lagom till sommarvärmen årets två smaknyheter: Lyxhake Päron och Espresso caramel.

Max handgjorda Lyxshakes är uppskattade av många. Max Chefskock Jonas Mårtensson får ofta frågor om nya smaker.

– Det är jätteroligt att så många gäster gillar våra Lyxshakes. De nya smakerna känns helt rätt, där päron har en fräsch smak med päronbitar i. Espresso caramel är också väldigt god och har dessutom en rolig historia, säger Jonas Mårtensson, Chefskock på Max.

Smaken Espresso caramel är nämligen från början Max medarbetares egen blandning, som kommer från att de själva har experimenterat med olika smaker i sina shakes.

– Espresso caramel är en klar favorit hos våra medarbetare som vi ville ta vidare till gästerna. Kaffesmaken gifter sig väl med det söta i kolasåsen och krämigheten i glassen. Samtidigt är den kall och svalkande, vilket är precis vad man vill ha en varm sommardag, säger Jonas Mårtensson.

Max Lyxshakes består av mjukglass som mixas tillsammans med mjölk och bär, frukt eller annan smak. För att den lyxiga shaken ska bli ännu lyxigare tillsätts dessutom grädde på toppen. Lyxshakes finns sedan tidigare i smakerna Blåbär, Choklad och Jordgubb.

Max Lyxhake Päron och Espresso caramel finns i restaurangerna från den 23 april.

Prisinformation
Lyxshake i smakerna Päron och Espresso caramel kostar från 41 kronor (från +24 kronor istället för läsk till ditt mål). Smakerna Choklad, Jordgubb och Blåbär kostar från 39 kronor (från +22 kronor istället för läsk till ditt mål).