Max öppnar restaurang i Varberg

Luleå 2016-06-30 08:30 (Uppdaterad 2019-12-11 20:31)

Den svenska familjeägda hamburgerkedjan Max öppnar en restaurang i handelscentrumet Lugnetrondellen i Varberg. Restaurangen byggs med det nya koncept som har tagits fram i samarbete med Wingårdhs arkitekter och som lanserades i våras. Beräknad öppning blir hösten 2017. 

– Det är väldigt roligt att just Max väljer att etablera sig i Lugnetrondellen. De är en av de ledande och snabbast växande snabbmatskedjorna i landet och dessutom med en stark hållbarhetsprofil, säger Kristian Höglind, affärsutvecklare på Aspelin Ramm Fastigheter.

Max har länge letat efter en lämplig lokal för en etablering i Varberg och när det stod klart att Lugnetrondellen skulle byggas så var valet enkelt.

– Lugnetrondellen är en naturlig handelsplats och en knutpunkt för människor på väg. Det känns väldigt roligt att snart kunna erbjuda även Varbergsborna Sveriges godaste hamburgare och samtidigt skapa nya arbetstillfällen, säger Tony Jakobsson, Bygg- och fastighetschef på Max.

Den nya Maxrestaurangen kommer att byggas med det nya koncept som tagits fram i samarbete med arkitekten Gert Wingårdh och som lanserades i maj i år.

– Max nya restaurangkoncept återspeglar vår höga ambitionsnivå när det gäller både mat och miljö. För gästerna är det en helt ny upplevelse, med smidigare flöde och mer välkomnande tilltal, säger Tony Jakobsson.

Maxrestaurangen i Varberg kommer bland annat servera hamburgare, sallader och de populära Delifresh-måltiderna med hälsosamma alternativ. Alla hamburgare görs på svenskt nötkött, kyckling och bacon. Max har också ett brett utbud av vegetariska alternativ, efterrätter och gott kaffe. Rätterna på menyn är märkta med hur mycket koldioxid de genererar, så att gästerna enkelt kan vara med och påverka genom att välja produkter med mindre klimatpåverkan. I Max miljöarbete ingår också att alla klimatutsläpp, även de som skapats under byggnationen av den nya restaurangen i Varberg, kompenseras till 100 procent genom trädplantering i Malawi och Uganda. 


För mer information kontakta gärna:
Tony Jakobsson, Bygg- och fastighetschef Max, 0703-99 03 05, tony.jakobsson@max.se

Kristian Höglind, affärsutvecklare Aspelin Ramm Fastigheter, 0709-83 91 08, kristian.hoglind@aspelinramm.se