Max stöttar Musikens Makts gröna beslut – går in som supporter

Luleå 2016-08-19 09:30 (Uppdaterad 2019-12-11 20:31) För en vecka sedan meddelade Musikens Makt att festivalen blir helt köttfri. Initiativet stöttas nu av Max som går in som supporter till festivalen samt erbjuder rabatt på gröna burgare i Luleå i helgen.

– Vi tycker att detta är ett jättebra initiativ av Musikens Makt som vi vill vara med och stödja. Mat är en av vår tids största klimatutmaningar, och inte minst stor konsumtion av rött kött. Det är härligt att se att så många olika aktörer just nu vill vara med och skapa förändring, säger Max marknadschef Henrik Åström.

I januari lanserade Max Green-familjen, som innebar en femdubbling av det vegetariska utbudet på menyn, och nyligen öppnade man en helt grön pop up-restaurang på musikfestivalen Way Out West i Göteborg.

Förutom att Max går in som supporter till Musikens Makt så kommer hamburgerkedjan att erbjuda alla gäster 10 kronor rabatt på valfritt mål ur Green-familjen lördag och söndag på samtliga Maxrestauranger i Luleå.

– Både lanseringen av Green-familjen och restaurangen på Way Out West har blivit stora succéer. Nu hoppas vi att ännu fler lulebor ska upptäcka hur goda vegoburgare kan vara, säger Max marknadschef Henrik Åström. 
Läs gärna mer om Max Green-familj här.