Max lanserar grön Frisco Hot Melt

Luleå 2017-08-31 08:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:31) För en vecka sedan lanserade Max kampanjburgaren Frisco Hot Melt som en hyllning till burgarkulturen och den legendariska Patty Melt burgaren. Intresset för kampanjburgaren med det nya brödet har varit stort. Nu lanserar Max en lakto-ovo-vegetarisk variant, Frisco Hot Melt Halloumi, för att möta gästernas önskemål. Den börjar säljas idag den 31 augusti.  

– De gröna kampanjburgarna vi har erbjudit under 2017 har varit en stor succé.  Gäster har framfört önskemål om en grön burgare även för denna kampanj. Vi har lyssnat och tagit fram Frisco Hot Melt Halloumi, en fantastiskt god burgare, säger Christoffer Bergfors, vice VD och Sverigechef Max Burgers.  

Frisco Hot Melt Halloumi består av halloumi, BBQ-kryddad Oumph!, färska jalapeños, smältost, Emmentalerost, rödlök och majonnäs mellan två skivor toastbröd. Brödet är ett helt nytt och unikt toastbröd, som rostas i en blandning av smör och rapsolja.

– Frisco Hot Melt Halloumi är nog den godaste gröna burgaren vi har tagit fram, säger Christoffer Bergfors. Jag vill tacka alla gäster som uppskattar Green-familjen och våra gröna kampanjburgare. Ni har sporrat oss att utveckla ännu en grön burgare och jag hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör.

Max har satt målet att år 2022 ska varannan såld måltid var något annat än rött kött. Som ytterligare ett grönt alternativ på menyn bidrar Frisco Hot Melt till att uppnå målet.

Frisco Hot Melt Halloumi är en Grand Deluxe burgare och finns på menyn den 31 augusti till 25 oktober på Max restauranger i Sverige och Norge. Undantag för Max på Liseberg samt att avvikelser på restaurangerna på Arlanda och Landvetter kan förekomma.