Tommy Enstedt blir ny ekonomi- och administrativ chef på MAX

Luleå 2018-06-04 09:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:31) Tommy Enstedt har erbjudits tjänsten som ekonomi- och administrativ chef på MAX Burgers. Han påbörjar arbetet i augusti och tillträder tjänsten fullt ut i oktober. 

– Vi är mycket glada för att Tommy har tackat ja till tjänsten som ekonomi- och administrativ chef och vi ser fram emot att välkomna honom till MAX. Vi är förvissade om att Tommy kommer att vara en positiv kraft i att ta MAX till nästa höga nivå med fortsatt expansion i Sverige och en stark internationell tillväxt, säger Richard Bergfors, VD på MAX.

I tjänsten som ekonomi- och administrativ chef ingår ansvar för cirka 45 medarbetare inom ekonomi, IT, inköp, löner och övrig administration. 

Tommy är idag marknadsområdeschef för Norrbotten på PwC och har en mångårig erfarenhet från revisionsföretag. Han var även kontorschef för PwC i Norrbotten under ett flertal år innan han tillträdde som marknadsområdeschef. 

– Det är oerhört inspirerande att få förtroendet att vara med och bidra till MAX fortsatta tillväxt. Som ledare, revisor och rådgivare har jag jobbat nära många olika företag och det blir nu spännande att få jobba i ett svenskt tillväxtföretag med höga ambitioner och mycket starkt varumärke. Jag ser verkligen fram emot att snart på allvar få komma igång och jobba med MAX starka team, säger Tommy Enstedt.