MAX avslutar öppningsturné med en andra restaurang i Strömstad

Stockholm 2018-06-15 09:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:31) MAX Burgers fyller 50 år den 14 juni och firar med att dagen efter öppna sin andra restaurang i Strömstad. Restaurangen blir unik då det blir den tredje MAX restaurangen som öppnar i Sverige under veckan. Tidigare i veckan har en tillfällig restaurang i Gällivare bjudit på burgare och Skåne har fått sin trettonde restaurang.

- Strömstad är ju en fantastisk sommarstad, så vi öppnar verkligen i rätt tid på året. Därtill har vi styrkan att öppna restauranger från norr till söder Sverige på samma vecka, det är vi stolta över, säger Christoffer Bergfors, vice VD och Sverigechef på MAX Burgers. Vi hoppas kunna bidra med något nytt i området där vår branschkollega tidigare huserade. Att vi dessutom numera är klimatpositiva tror jag kommer ge de medvetna västkustborna ännu en anledning att besöka oss.

Från och med den 14 juni blev MAX, som första restaurangkedjan i världen, klimatpositiva*. Det innebär att MAX gäster bidrar till ett bättre klimat för varje tugga genom 110 % klimatkompensation.

Restaurangen i Skee ligger vid E6:an vilket gör den smidig att nå för alla hungriga. Totalt har 30 personer anställts och det finns plats för 100 sittande gäster inne och på uteserveringen ytterligare 52 platser. Restaurangen är försedd med sju Expresskassor för snabb och smidig beställning och betalning. Det finns även drive-in service, bilparkering och handikappanpassad parkeringsplats. Restaurangen är designad efter det nya restaurangkoncept MAX har tagit fram tillsammans med svenska arkitektbyrån Wingårdhs.

Restaurangen invigs fredagen den 15 juni kl. 10.00 med en öppningsceremoni. Richard Bergfors, VD på MAX Burgers, och Christoffer Bergfors, vice VD och Sverigechef på MAX Burgers, inviger restaurangen tillsammans med kommunstyrelsens ordförande Peter Dafteryd. Därefter välkomnar restaurangchef Barham Ali tillsammans med personal alla nyfikna och hungriga gäster som är sugna på Sveriges godaste burgare.

 

Fakta
Öppettider:
Alla dagar i veckan: kl. 10:00 – 03:00
Adress: Bastekärrsvägen 94, 452 94 Strömstad

För mer information kontakta gärna:
Lovisa Haeger
lovisa.haeger@max.se           
+46 (0) 705 88 95 03

 

*Läs mer om klimatpositiv på www.max.se