MAX kommer till Täby Centrum

Stockholm 2019-05-15 09:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:31)

Nu öppnar MAX nummer 142 i ordningen i ett av Sveriges bästa köpcentrum. Täby centrum har sedan de öppnade vunnit flera priser för sitt utbud och sina kunders nöjdhet – nu kan de addera ytterligare en fjäder i hatten när MAX öppnar i centrumets södra del.

- Vi har sett att det funnits en stor efterfrågan i Täby centrum, vi vill finnas där våra gäster rör sig, och har kollat efter ett bra läge i området under en längre tid. Därför känns det fantastiskt att vi äntligen kan öppna i Täby centrum, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX Burgers.

Det blir den tredje MAX restaurangen för området, sedan tidigare kan man avnjuta MAX utbud i Roslags Näsby och Arninge.  

Restaurangen är utrustad med en egen entré så att öppettider kan anpassas efter gästernas behov. Precis utanför går bussar och annan kommunikation.

- Det känns viktigt för oss att vara så tillgängliga som möjligt. Täby Centrum möjliggör mycket för oss och våra gäster. Vi kommer ha lunch- middags- och nattamatslösningen och det är jag och mina medarbetare stolta över. Vi kan leverera Sveriges godaste burgare precis när våra gäster vill och behöver, berättar Beatrice Malmborg som är restaurangchef på MAX Täby Centrum.

Restaurangen är 600 kvadratmeter stor och har plats för 175 sittande gäster. För enkel och smidig beställning finns 13 Expresskassor.

MAX Täby Centrum öppnar den 15 maj kl 10 med en invigningsceremoni. Richard och Christoffer Bergfors, koncernchef och vice koncernchef, finns plats för invigningen. Kommunstyrelsens vice ordförande Hans Ahlgren klipper det röda bandet tillsammans med MAX styrelse. Från MAX styrelse närvarar: Lena Hofsberger, Gunnar Tåhlin, Gunnar Nismalm, Willhelm Bergfors, Annelie Karlsson, Håkan Engström och Waldemar Nuvall.

Restaurangchef Beatrice Malmborg tillsammans med personal önskar alla gäster varmt välkomna till MAX Täby Centrum.

Fakta:
Öppettider: sön – tors kl. 09.00 – 00.00 fre – lör 09.00 – 03.00
Adress: Stora marknadsvägen, Täby Centrum, 183 70 Täby

För mer information vänligen kontakta:Lovisa Haeger 0705 88 95 03

lovisa.haeger@max.se