MAX väljer Hear som ny mediebyrå

Stockholm 2020-12-22 07:32 (Uppdaterad 2021-01-11 07:52)

I början på 2021 tar Hear över som mediebyrå för MAX Burgers. Hear ska hjälpa MAX växa och utvecklas ytterligare på den svenska och internationella marknaden – två nyckelområden som varit centrala när valet av ny mediebyrå skulle göras. Samarbetsavtalet börjar gälla börjar gälla den 1 januari 2021.

Under hösten har MAX Burgers sökt efter en ny mediebyrå med huvuduppdrag att sköta burgarkedjans medieköp i Sverige, Norge, Danmark och Polen. I upphandlingen har efterfrågan av kompetens och insikter för att leda digital transformation varit central och Maria Ziv, global CMO på MAX Burgers menar att Hear uppfyllt kriterierna med råge.

- Hear har, genom hela upphandlingen, gått från klarhet till klarhet och byråns strategiska kompetens och erfarenhet inom köpt media kopplat till vår internationella expansion är en perfekt matchning med MAX. I arbetet med vår upphandling har vi gjort mycket research och detsamma gäller för Hear som visat att det förstått oss som kund och vår marknad genom att skräddarsy sitt erbjudande efter våra behov och förutsättningar, säger Maria Ziv.

Morgan Jensen, Mediechef på MAX Burgers håller med Maria Ziv.

- Hear har stuckit ut i mängden tack varje sin strategiska verkshöjd, gedigna insikts- och målgruppsanalys och förståelse för hur man håller ihop en internationell expansion. Jag har stor tilltro till dem och det är ett nöje att samarbeta med Hear för att, tillsammans, utveckla våra medieinvesteringar, säger Morgan Jensen, Mediechef på MAX Burgers.

För att stärka varumärket och driva försäljning ska Hear fokusera på digital utveckling med olika lösningar för nya köpbeteenden och konsumtionsmönster. 

- Idag är medielandskapet komplext och det behövs nya taktiker och strategier för att lyckas nå ut till olika målgrupper och driva försäljning. Vi är en flexibel och snabbfotad organisation med stor erfarenhet av att skapa lång- och kortsiktiga effekter och det tror jag är en nyckelfaktor i att hjälpa MAX fortsätta växa, både här på hemmaplan och på den internationella arenan, säger Urban Hilding, VD på HEAR Mediebyrå.

Hear blir en strategisk och taktisk partner till MAX och samarbetar med MAX övriga byråer; PR- och kommunikationsbyrån JMWGolin och reklambyrån Åkestam Holst NoA. Tillsammans ska byråerna arbeta fram kreativa och kanalsmarta lösningar i respektive sektor. Morgan Jensen ansvarar för det löpande samarbetet med MAX Burgers nya huvudbyrå inom köpt media.

 

För mer information, intervjumöjligheter och bilder vänligen kontakta:

Erik Filén, presskontakt, 073–8127821, Erik.Filen@max.se