Grand Deluxe Smokey Chipotle och nytt 20-pack Buffalo Hot Wings på MAX meny

2022-01-13 07:39 (Uppdaterad 2022-01-13 07:42)

För tredje året i rad gör Grand Deluxe Smokey Chipotle entré på MAX meny – den här gången tillsammans med en nyhet som gjort succé på andra sidan atlanten; Buffalo Hot Wings. Dessutom lanseras också dipsåserna Buffalo Hot Sauce och Blue Cheese style, klassiker i Hot Wings-sammanhang. Burgaren finns, som tidigare år, att beställa med kött, halloumi, kyckling eller Delifresh Plant Beef.

Grand Deluxe Smokey Chipotle känns igen från tidigare år med den karaktäristiska smaken av rökig jalapeño, cheddarost, len majonnäs, picklad rödlök och krispig isbergssallad. Men den här gången får burgaren sällskap av den amerikanska succén Buffalo Hot Wings i 20-pack – perfekt att dela. Dipsåserna Buffalo Hot Sauce och Blue Cheese style, som lanseras samtidigt har fått nya förpackningar för att göra det lättare att dippa.

- När det kommer till Buffalo Hot Wings så är more more. Vi var kände att vi behövde ta fram nya förpackningar till Buffalo Hot Sauce och Blue Cheese style för att det ska bli lättare att dippa de perfekt starka wingsen. De är goda för sig, men smakerna passar riktigt bra ihop och jag rekommenderar att man först dippar i Buffalo Hot Sauce och sedan direkt i Blue Cheese style. Det är en smakkombination man inte får missa, säger Jonas Mårtensson, chefskock på MAX.

Förra året lanserades Sweet Potato Fries, ett perfekt komplement till den rökiga burgaren och pommesen visade sig så populära att de numer fått en stående plats på MAX meny. Till det har MAX också tagit tillbaka favoriterna Lyxshake Äppelpaj och Lyxshake Hallon & Lakrits.

- Sweet Potato Fries visade sig bli en riktig fullträff och passande nog går väldigt bra med just dipsåser. Förra året tipsade jag om att kombinera Sweet Potato Fries med smältost-dip, men nu tycker jag man ska våga utveckla sitt dippande och testa Blue Cheese style istället, säger Jonas Mårtensson, chefskock på MAX.

Grand Deluxe Smokey Chipotle och Buffalo Hot Wings finns att beställa på samtliga MAX-restauranger mellan 13 januari och 16 mars. Mellan 13 januari och 18 maj kan gäster också beställa Lyxshake Hallon & Lakrits och Lyxshake Äppelpaj.