Vi använder cookies och följer din användning av våra digitala kanaler för att bättre kunna anpassa vår kommunikation till dig. Om du inte godkänner eller vill ha mer information, läs vår integritetspolicy.
Hot creole kycklingburgare
Bacon, rödlök, tomat, jalapeños, mixsallad, krasse och Hot Creole-dressing - allt omslutet av ett Friscobröd.
Ingredienser
1 st paket bacon
1 st tomat
1 st röd lök
1 st burk jalapeño alt köp färska
Mixsallad
Krasse
MAX-produkter
- MAX Originaldressing
Tillagning - Gör så här
Tillagning Crispy kycklingburgare
Kycklingburgaren är färdiglagad. Tillaga burgaren direkt från frysen.
Stekpanna: Stek burgaren i olja på medelstark värde, ca 6 min på varje sida.
Fritering: 180°, ca 4–5 min.
Vi rekommenderar fritering!
Tillaga Crispy kycklingburgare enligt anvisning. Stek bacon. Ta ett Friscobröd och lägg valfri mixsallad samt ett par ringar rödlök i botten. Lägg på kycklingburgaren. Stryk på en klick Max Hot creole-dressing, lägg på två baconbitar och toppa med lite krasse samt för lite extra styrka några jalapeños. Avsluta med toppbrödet. Servera direkt.