Asiatisk Crispy kycklingsallad
Gurka, morot, ärtskott, rödlök, jordnötter, spenat, koriander, sallad och sataysås.
Ingredienser
1 st gurka
1 st morot
Ärtskott
1 st rödlök
Jordnötter
Spenat
1 st kruka koriander
Valfri sallad
MAX-produkter
- MAX Originaldressing
Tillagning - Gör så här
Tillagning Crispy kycklingburgare
Kycklingburgaren är färdiglagad. Tillaga burgaren direkt från frysen.
Stekpanna: Stek burgaren i olja på medelstark värde, ca 6 min på varje sida.
Fritering: 180°, ca 4–5 min.
Vi rekommenderar fritering!
Asiatisk dressing:
1 dl rödvinsvinäger
1 dl socker
1 dl vatten
1 riven vitlöksklyfta
Skivad spansk peppar
10 skivade myntablad
Börja med att skiva gurka, morot och rödlök. Blanda ihop med salladsblad, några ärtskott, spenat och koriander. Tillaga Crispy kycklingburgare enligt anvisning. Skär kycklingburgaren i skivor. Lägg upp salladsblandningen på en tallrik, lägg på den skivade kycklingen samt strö över jordnötter. Servera tillsammans med den asiatiska dressingen.