Vi använder cookies och följer din användning av våra digitala kanaler för att bättre kunna anpassa vår kommunikation till dig. Om du inte godkänner eller vill ha mer information, läs vår integritetspolicy.
Frisco Brie 'n' Sötlök
Svenskt nötkött, karamelliserad lök inkokt i glögg, rödlök, nyrostat Friscobröd, krispig ruccolasallad, brieost och vår egen Green & garlic-dressing.
Ingredienser
Karamelliserad lök inkokt glögg
Rödlök
Ruccolasallad
Brieost
MAX-produkter
- Green Garlic
Tillagning - Gör så här
Karamelliserad lök inkokt i glögg
3 st rödlök
0,5 dl socker
2 msk balsamico
1 dl glögg
Skiva rödlöken. Smält socker i en kastrull till det blir karamelliserat. Slå på balsamico och glögg, låt koka i en minut. Lägg i löken och koka in vätskan så den blir krämig. Låt svalna.
Gylllenrosta Friscobrödet och lägg på en klick Max Green & garlic-dressing, ruccolasallad och rödlök. Lägg sedan på den nystekta hamburgaren, brieost och karamelliserad lök.