Vegoburgare med öl-karamelliserad lök

Frisco bröd, vegobiffar, vegansk ost, öl-karamelliserad lök, vegansk majonnäs, inlagd gurka, signerat @sofiavonporat

Ingredienser

4 fricso hamburgerbröd
4 skivor vegansk ost
2 silverlökar
100 gram mjölkfritt margarin
3 msk muskovadosocker
1 dl mörk öl
4 st vegobiffar
4 msk vegansk majonnäs
Inlagd gurka, efter smak
Ruccola

MAX-produkter

  • Friscobröd

Tillagning - Gör så här

1. Skala och skiva löken och bryn sedan i margarin under omrörning i cirka 15 minuter. Tillsätt socker och stek ytterligare några minuter, häll sedan på öl och låt koka in.
2. Stek vegobiffarna och värm gärna bröden på en grill eller i stekpanna. När ena sidan på biffen är stekt får du gärna lägga på ostskivorna och låta dem smälta lite av värmen.
3. Montera ihop burgarna med majonnäs i botten, ruccola, vegobiff och toppa med den karamelliserade löken och inglad gurka. Njut!

Receptet är skapat av sofiavonporat - du hittar henne här.