Vi använder cookies och följer din användning av våra digitala kanaler för att bättre kunna anpassa vår kommunikation till dig. Om du inte godkänner eller vill ha mer information, läs vår integritetspolicy.
Vegoburgare med öl-karamelliserad lök
Frisco bröd, vegobiffar, vegansk ost, öl-karamelliserad lök, vegansk majonnäs, inlagd gurka, signerat @sofiavonporat
Ingredienser
4 fricso hamburgerbröd
4 skivor vegansk ost
2 silverlökar
100 gram mjölkfritt margarin
3 msk muskovadosocker
1 dl mörk öl
4 st vegobiffar
4 msk vegansk majonnäs
Inlagd gurka, efter smak
Ruccola
MAX-produkter
- Friscobröd
Tillagning - Gör så här
1. Skala och skiva löken och bryn sedan i margarin under omrörning i cirka 15 minuter. Tillsätt socker och stek ytterligare några minuter, häll sedan på öl och låt koka in.
2. Stek vegobiffarna och värm gärna bröden på en grill eller i stekpanna. När ena sidan på biffen är stekt får du gärna lägga på ostskivorna och låta dem smälta lite av värmen.
3. Montera ihop burgarna med majonnäs i botten, ruccola, vegobiff och toppa med den karamelliserade löken och inglad gurka. Njut!
Receptet är skapat av sofiavonporat - du hittar henne här.