Vi använder cookies och följer din användning av våra digitala kanaler för att bättre kunna anpassa vår kommunikation till dig. Om du inte godkänner eller vill ha mer information, läs vår integritetspolicy.
Ceasarsallad med stekt halloumi och vitlökskrutonger
Frisco toast, halloumi, sallad, avokado, tomater, oliver, rädisor, signerat @healthy_belly
Ingredienser
Vitlökskrutonger
4 skivor Frisco Hot Melt-toast
1 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
En nypa havssalt
Stekt halloumi
1 skiva halloumiburgare
1 msk olivolja
Sallad
Hjärtsallad
Romansallad
Grönkål
Avokado
Körsbärstomater
Oliver
Rädisor
Salt och peppar.
Tillbehör
MAX Green & garlic-dressing
Sesamfrön
Pumpafrön
Hampafrön
MAX-produkter
- Green Garlic
Tillagning - Gör så här
Vitlökskrutonger
Sätt ugnen på 200 grader. Skala och dela vitlöken. Gnid in brödskivorna med vitlöken, ringla över olivolja och toppa med salt. Skär brödskivorna i tärningar och lägg på en plåt. Rosta i ugnen cirka 10 minuter.
Stekt halloumi
Hetta upp olivolja i en stekpanna. Stek halloumin gyllenbrun, cirka 2-3 minuter på varje sida.
Sallad
Blanda samman alla ingredienser till salladen. Salta och peppra. Toppa med stekt halloumi, vitlökskrutonger och MAX Green & garlic-dressing. Strö över sesam, pumpa och hampafrön.
Receptet är skapat av healthy_belly, du hittar henne här.