MAX söker dig med Skills to Pay the Bills!

Vi tycker det är viktigt att Sveriges unga får en ingång på arbetsmarknaden, men samtidigt vet vi att det första jobbat kan vara det svåraste att söka.

Det är dags att vi breddar perspektivet på vilka erfarenheter som anses meriterande, bortom lagkaptener och elevrådsordförande. Vi vet att unga som ägnar sig åt gaming har kompetenser och egenskaper som passar utmärkt på MAX. Timmar av spelande visar på ett stort engagemang. Att bemästra nya banor visar på mångsidighet, att avgöra en tuff runda visar på stresshantering, och att analysera motståndarnas taktik är kritiskt tänkande.

MAX Burgers grundades på passion, mod och gemenskap, och som ett familjeägt företag förstår vi vikten av olika erfarenheter och bakgrunder för att lyckas — oavsett vilken väg man har tagit för att utveckla sina färdigheter.

Därför har vi utvecklat plattformen Skills to Pay the Bills i samarbete med Esportal. Den analyserar din spelstil i Counter-Strike 2 och från resultatet genereras ett underlag med dina styrkor som både är relevanta i spelet och i jobbet på MAX. 

Så omvandla dina CS-skills till CV-skills och bli en del av vårt team på MAX, där gemenskap, personlig och professionell utveckling är avgörande på vägen mot att bli världens bästa burgarkedja.

 

Testa Skills to Pay the Bills här: Esportal.com/MAX

 

Vad MAX kan erbjuda dig

Inkluderande gemenskap
Våra medarbetare speglar världen och här finns hundratals nationaliteter, bakgrunder och erfarenheter representerade. Vi värdesätter att våra medarbetare har fått sina färdigheter på olika sätt, oavsett om det är från gaming, elevråd eller sommarjobb. På MAX är det dina personliga egenskaper och jobbet som står i centrum.

Företagskultur som tar fram dina bästa sidor
MAX är byggt på passion, mod och gemenskap. Vi förstår att talangfulla medarbetare och entreprenöriell kultur är nyckeln till framgång. Vi vet att frihet under ansvar får människor att växa och inspirerar fler till stordåd. Hos oss får du chansen att fortsätta utveckla dina real-life-skills och bidra till vår kultur med nya, värdefulla kompetenser.

Utvecklingsmöjligheter på både ett personligt och professionellt plan
Vi förstår att utveckling är A och O för att hitta lösningar till helt nya problem. Våra utvecklingsprogram hjälper dig att bli ditt absolut bästa jag, oavsett om det handlar om självledarskap, konflikthantering eller arbetsplanering – så du kan ta nästa steg i din karriär på MAX.

Chansen att jobba med burgare som både smakar och gör gott
Vi är ett familjeägt företag som leder hållbarhetsutvecklingen i branschen. Vi jobbar för att göra världen lite godare och på den resan har vi lärt oss att passion och mod är viktigare än att följa redan upptrampade vägar. Vi förstår att hållbarhet handlar lika mycket om att ta hand om vår planet som att ta hand om våra medarbetare.

 

Frågor och svar

Vad är Skills to Pay the Bills?

MAX Burgers har tagit fram en ny plattform i samarbete med Esportal som låter Counter-Strike 2-spelare omvandla sin statistik från CS till meriter och färdigheter som kan användas för att söka jobb. Plattformen kallas "Skills to Pay the Bills".

Varför har MAX tagit fram Skills to Pay the Bills?

För många är MAX ett första steg ut i arbetslivet, men utan tidigare erfarenhet är det svårt att veta vad man ska lyfta i CV’t eller under arbetsintervjun. Datorspel och e-sport kan utveckla många egenskaper som är viktiga i en arbetsroll, exempelvis problemlösning och samarbetsförmåga.

MAX vill omvärdera vad som räknas som erfarenheter och kompetenser på framtidens arbetsmarknad. Att spela är inte bara ett tidsfördriv; det är också en plats där viktiga färdigheter som beslutsfattande, strategiskt tänkande och samarbete utvecklas.

MAX nya initiativ ska öppna upp en ny väg in i arbetslivet för många unga, och tydliggöra värdet som gaming kan ha på arbetsmarknaden. Sedan en tid tillbaka har MAX också ersatt CV och personligt brev med urvalsfrågor, för att göra ansökningsprocessen ännu smidigare.

Hur fungerar Skills to Pay the Bills?

Plattformen ”Skills to Pay the Bills”, analyserar användares statistik på Esportal och genererar automatiskt ett underlag med spelarens främsta styrkor – både relevanta inom CS2 och på arbetsplatsen.

Spela tio matcher på Esportal, gå in på Esportal.com/MAX och följ stegen för att generera dina skills.

Vem kan använda Skills to Pay the Bills?

Alla som är registrerar sig på Esportal (kostnadsfritt) och spelar 10 matcher kan använda Skills to Pay the Bills för att generera sina främsta styrkor – viktiga för både CS2 och i arbetslivet.

Hur länge kommer Skills to Pay the Bills finnas?

Kampanjen pågår till mitten av maj 2024. Men Skills to Pay the Bills-plattformen finns kvar för alla som vill använda den när de ska söka jobb.

Ladda ner vårt presskit:

Pressmeddelande

Bild 1

Bild 2

Bild 3

Bild 4

FAQ