Utökat samarbete sätter MAX på fler Luleå Hockey-tröjor

2021-03-15 23:00 (Uppdaterad 2021-03-16 09:00)

MAX och Luleå Hockey har valt att utöka det redan 30 år långa samarbetet. Det nya treåriga avtalet ska stötta det lokala föreningslivet och samtidigt bidra till klubbens arbete med att fler ska kunna spela ishockey på lika villkor. Nu kan man se burgarkedjans logo på herrarnas och damernas matchställ, runtom arenan och i digitala kanaler.

MAX har i många år arbetat för att främja idrottsaktiviteter och att man fortsätter satsa i just Luleå är ingen slump. Banden mellan familjeföretaget och staden går tillbaka 50 år i tiden och än idag är företagets säte i Luleå. Redan för 30 år sedan började MAX stötta Luleå Hockey och i det fördjupade samarbetet kan man nu se den välkända logotypen på både herr- och damställ.

- Precis som MAX bidrar till utveckling och social hållbarhet som en aktör i samhället gör det lokala föreningslivet detsamma. Att främja idrottssatsningar och föreningsliv är därför något vi är mycket stolta över att kunna göra. Luleå Hockey är en klubb som ligger oss varmt om hjärtat, mig inte minst, och vi vill stötta satsningar för hela klubben, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX.

Det treåriga samarbetsavtalet innebär bland annat att MAX kommer synas på dam- och herrlagens matchtröjor, runtomkring arenan och i Luleå Hockeys digitala kanaler. Och Stefan Enbom, VD på Luleå Hockey är glad över att avtalet med MAX fortsätter.

- Vi ser MAX som en bra samarbetspartner och det är viktigt att företag med liknande vision och målsättning kan hitta samarbetslösningar som bidrar till positiv utveckling, exempelvis jobbar vi båda med hållbarhet – därför är vi stolta över våra nya matchtröjor, säger Stefan Enbom.

På bild: Christoffer Bergfors och herrarnas huvudtränare tillika Luleå Hockey-profilen Thomas "Bulan" Berglund.