Nytt koncept för Max på Storheden

Luleå 2005-03-17 00:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:33) Utvecklingen på Storheden är mycket intressant. Så intressant att Max ledning nu beslutat sig för att öppna en fjärde (!) restaurang i Luleå och utforma denna enligt ett nytt koncept - Max Express. Det kommer att bli den första Maxrestaurangen i sitt slag.
I juni öppnar Max sin fjärde restaurang i Luleå, på Storheden. Restaurangen, som öppnar i Coop, har drive-in och byggs enligt Max nya Expresskoncept. Det nya konceptet är utvecklat för att Max ska kunna öppna mindre restauranger på nya lägen så som i köpcentra, food courts, arenor, flygplatser mm. För att kunna bygga ett mindre kök och öka snabbheten erbjuder expressrestaurangerna en begränsad meny.

Expresskonceptet har dessutom ett nytt kök. Det nya köket är utvecklat för att ge gästerna snabbare service och har tidigare installerats i Örebro och Stockholm City. Precis som vanligt bygger konceptet på hamburgare tillagade på beställning för att säkerställa högsta kvalité.

- Det känns väldigt bra att kunna öppna en restaurang på Storheden, vår 40:e, eftersom vi tror på en bra utveckling av området. Luleå är vår hemmamarknad och därför känns det extra roligt att vi kan öppna vår första expressrestaurang här, säger Richard Bergfors, VD för Max Hamburgerrestauranger AB.

Restaurangen beräknas sysselsätta ca 30 personer. Rekryteringen till den nya restaurangen startar i april och genomförs tillsammans med arbetsförmedlingen.