<span> <p>Nu öppnar Max åter portarna i Piteå</p> </span>

Luleå 2014-06-25 00:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:32)

Det har gått knappt 10 månader sedan Max i Piteå drabbades av en brand. På Max togs snabbt ett beslut om att bygga en helt ny restaurang och idag den 25 juni invigs nu äntligen den nya restaurangen.

- Vi är väldigt stolta och glada över att åter få öppna i Piteå. Det är klassisk Max-mark, här öppnande vi redan 1973. Vi vet att många Piteåbor har saknat oss även om vi funnits på plats med ett mobilt gatukök under byggnationen och det känns därför extra roligt att nu får öppna upp portarna till en hel ny restaurang, säger Christoffer Bergfors, vice vd på Max.

Den nya restaurangen har byggts upp från grunden och har sittplatser för 120 gäster. Dessutom erbjuds Drive- In och lekplats samt uteservering.

På restaurangen serveras ett tiotal smakrika burgare, flera innehåller sallader och de populära Delifresh-måltiderna med hälsosamma alternativ. Alla hamburgare görs på nötkött, kyckling och bacon från svenska lantbrukare. Rätterna på menyn är dessutom märkta med hur stor klimatpåverkan de har, så att du som gäst enkelt kan välja ett grönare alternativ. I Max miljöarbete ingår också att alla klimatutsläpp, även de som skapats under byggnationen av den nya Piteå-restaurangen, kompenseras till 100 procent genom trädplantering i Uganda, Afrika.