<span> <p><strong>Nu finns Max i Vasastan</strong></p> </span>

Luleå 2014-03-26 00:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:32)

Den 26 mars öppnar Max upp sin tredje innestadsrestaurang i Stockholm, Vasastan. Restaurangen byggs i det nya området Hagastaden där Solna, med Karolinska Sjukhuset, ansluts till innerstaden. Etableringen blir Max 97:e i Sverige och innebär ca 50 nya arbetstillfällen.

Vi har länge letat efter riktigt bra lägen i Stockholms innerstad. Därför känns det verkligen roligt att äntligen öppna upp en till restaurang och då i ett nytt spännande tillväxtområde, säger Richard Bergfors, VD på Max.

Etableringen blir Max 97:e i Sverige och totalt kommer ett 50-tal nya personer att anställas, varav fler chefspositioner. Restaurangen kommer att erbjuda frukost på vardagar mellan kl 7-10, vilket man tror blir uppskattat för såväl företagare som boende i området.

Hagastaden blir en helt ny stadsdel med bostäder för ca 40 000 nya invånare. I hjärtat av stadsdelen ligger Torsplan där kommunikationer finns och där restauranger, service och handel erbjuds.

Hagastaden blir en viktig knutpunkt där handel och service, forskning och boende ryms på samma område. Jag är verkligen stolt över att Max får vara med här från början, säger Richard Bergfors, VD på Max.