Nobis Hotel serverar Max lyxburgare med champagne

Luleå 2011-06-13 00:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:32) Under sommaren kommer gäster på Nobis Hotel på Norrmalmstorg i Stockholm kunna ta del av ett lyxigt erbjudande i form av champagne i kombination med hamburgare från Max. Det är ett unikt samarbete mellan de två svenska företagen som vill visa att det går att samarbeta över branschgränserna.
- Både vi och Nobis Hotel är två uppstickare som arbetar extra med fokus på kvalitet och service. Därför gillar jag idén med att kombinera våra varumärken, säger Richard Bergfors, vd på Max.

Max nya lyxiga Grand de Luxe Cheese n Bacon kan beställas genom Nobis Hotels room service i två olika paketerbjudanden. Du kan beställa en flaska Taittinger Brut NV, champagne kombinerat med två hamburgare alternativt ett glas champagne och en hamburgare. Att ett lyxhotell erbjuder mat från en hamburgerkedja är unikt.

- På Nobis Hotel pratar vi mycket om vad lyx innebär år 2011. Det behöver inte alltid vara rysk kaviar och hummer, utan tvärtom - och är våra gäster sugna på en hamburgare, då skall de få den allra bästa hamburgaren, säger Claes Anerud, vd på Nobis Hotel. Både vi och Max gillar dessutom utmaningar och detta blir ett lite annorlunda samarbetssätt som jag tror blir en succé.

Samarbetet pågår mellan den 7 juni till den 7 augusti. En flaska Taittinger Brut NV, champagne, och två Grand de Luxe Cheese n Bacon kostar 995kr. Ett glas champagne och en Grand de Luxe Cheese n Bacon kostar 295kr.