Maxat med burgare i Mölndals nya galleria

Stockholm 2018-09-27 09:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:31)

MAX fortsätter att erövra Göteborg och kranskommunerna när en ny restaurang öppnas den 27 september i samband med att Mölndals nya galleria invigs. Det blir den nionde MAX-restaurangen i Göteborgsområdet och den sjunde som ständigt expanderande MAX öppnar bara i år.

- Vi valde MAX för att vi har goda erfarenheter av dem som hyresgäst från våra andra centrum, säger Mariza Olausson, Shopping Center Manager på Citycon/Mölndal Galleria. De håller en god kvalitet, och kommer bidra med ett bra snabbmatsutbud på en strategisk bra placering vid utgången mot knutpunkt Mölndalsbro.

Mölndalsgallerian är först i Göteborgsregionen med att bli miljöcertifierad enligt BREEAM*, vilket passar bra ihop med MAX omfattande hållbarhetsarbete. MAX var först i branschen att klimatmärka hela sin meny redan 2008, och har sedan dess klimatkompenserat allt från bondens jord till gästens bord. Idag har MAX breddat sin klimatanalys och är klimatpositiva vilket innebär utsläppen kompenseras till 110%.

- Framförallt betyder det mycket att ingå samarbete med aktörer som satsar på låg klimatpåverkan. Det känns extra roligt att Mölndal Galleria valt oss som partners, vi har länge velat etablera oss i området och tillsammans gör vi det enklare för våra gäster att göra gott samtidigt som de äter god mat, säger Christoffer Bergfors.

Den nya restaurangen ligger i Mölndals nya galleria, direkt till vänster om huvudentrén mot knutpunkt Mölndalsbro. Den kommer att vara öppen även när resten av gallerian stänger för dagen. Lokalen är designad efter det nya restaurangkoncept som MAX har tagit fram tillsammans med svenska arkitektbyrån Wingårdhs. Det finns plats för 136 sittande gäster som kommer att kunna följa folklivet i gallerian genom stora glasväggar. Restaurangen är också utrustad med tolv Expresskassor för snabb och smidig beställning.

Gallerian invigs onsdag den 27 september, kl. 15.00 -17.00 och kl 17.00 välkomnar restaurangchef Simon Olsen tillsammans med personalen alla nyfikna gäster till MAX 133:e restaurang i världen och 120:e i Sverige.

Fakta

Öppettider:
Alla dagar i veckan kl. 10:00 – 23.00
Adress: Barnhemsgatan 32, 431 31 Mölndal

För mer information kontakta gärna:
Lovisa Haeger – PR-specialist, MAX Burgers
lovisa.haeger@max.se
+46 (0) 70 – 588 95 03

 

*läs mer om BREEAM på https://www.breeam.com/.